Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta 19 Aralık 2023 Puan Durumu TIKLA ÖĞREN! 19 Aralık Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu?

Kanal D canlı yayın izlenen Gelinim Mutfakta programında bir gün daha sona erdi. Haftanın ikinci yayını ile ekrandaki yerini alan Gelinim Mutfakta 1282. bölüm puanları sahiplerini buldu. 19 Aralık Salı günü Sarmaşık Köfte yapan gelinler arasında çeyrek altını kapan açıklandı. Peki, 19 Aralık Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte Gelinim Mutfakta 19 Aralık 2023 puan durumu..

Kanal D ekranında yayınlanan altın yarışında Gelinim Mutfakta Tuğba, Yeşim, Aleyna ve Gamze için yepyeni bir gün başladı. 19 Aralık Salı günü saatler 13.00 olduğunda yayına giren Gelinim Mutfakta 19 Aralık 2023 puan durumu belli oldu. Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin haftanın ikinci yayınını yönetti ve günün yıldızı Sarmaşık Köfte oldu. Programın en dikkat çeken isimlerinden Gelinim Mutfakta Aleyna kimdir merak eden izleyiciler bir yandan 19 Aralık Gelinim Mutfakta puan durumu incelerken bir yandan da Gelinim Mutfakta Hacer kaynana tepkisine odaklandı. tadım sırasında kriz çıktı ve Gelinim Mutfakta Beyhan devreye girdi. Gelinim Mutfakta canlı yayın sona erdi ve Gelinim Mutfakta puan tablosu açıklandı. Peki, 19 Aralık Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte merak edilen 19 Aralık Gelinim Mutfakta puan durumu..

https://www.youtube.com/watch?v=aR25wyfW4QU

19 ARALIK GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

19 Aralık Gelinim Mutfakta kim birinci oldu sorusuna yanıt arayan izleyiciler harekete geçti. Geçtiğimiz hafta finalinde Gelinim Mutfakta 20 bileziği kim kazandı merak eden seyirciler için özet geldi. Önceki hafta 10 bileziği kazanan Tuğba, İrem ve kayınvalidesi Asiye hastanede olduğu için bilezikleri reddetti. Diğer haftaya devreden 10 bilezik ile cuma bilezikleri toplandı ve toplamda 20 bilezik sahibi olmak için yarışıldı. Fakat 15 Aralık Cuma günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta son bölümde 20 bileziği kazanan Yeşim, bileziklerin 10’unun Tuğba’nın hakkı olduğunu söyledi ve ona verdi. Yani 20 bileziği 10 Yeşim 10 Tuğba paylaştı. Kanal D canlı yayın Gelinim Mutfakta bugünkü bölümde gelinlerin ödevi Sarmaşık Köfte oldu. 19 Aralık Salı yayınında ilk tadımı sunucu Nursel Ergin yaptı. Ardından sıra kayınvalidelere gelince sesler bir hayli yükseldi.

GELİNİM MUTFAKTA 19 ARALIK PUAN DURUMU

19 Aralık Salı günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1282. bölümün puanları sıralandı. Aleyna, Yeşim, Gamze ve Tuğba 19 Aralık Salı günü Sarmaşık Köfte yaptı. İlk tadımı yapan Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin günün en güzel Sarmaşık Köfte tabağını hazırlayan gelin olarak Aleyna’yı seçti ve 5 puan verdi. Yeşim ise Nursel Ergin’den 1 puan aldı. Gelinim Mutfakta 19 Aralık kim birinci oldu sorusunun yanıtı Yeşim oldu ve çeyrek altını kaptı. İşte Gelinim Mutfakta 19 Aralık puan durumu..

TUĞBA- 9

ALEYNA- 18

YEŞİM- 19

GAMZE- 10

DİĞER VİDEOLAR