Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta 19 Ekim Puan Durumu: Kanal D Gelinim Mutfakta Bugün Kim Kazandı?

Yeni sürprizleriyle, eğlenceli bölümleriyle, duygu dolu dakikalarıyla ve gerilim dolu anlarıyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1239. bölüm sona erdi. Milyonlarca seyircinin gözde programında bugünün puanları verildi. Kaynanalar ve Nursel Ergin en yüksek puanı hangi geline verdi? İşte Gelinim Mutfakta 19 Ekim puan durumu..

Gelin ve kaynanaların gözde programı Gelinim Mutfakta haftanın dördüncü bölümü sona erdi. 19 Ekim Perşembe günü yayınlanan 1239. bölüm tamamlandı. Kanal D izleyicilerinin sevdiği yarışmanın bugünkü yıldızı Sultan Kebabı oldu. Hafta içi her gün çeyrek altın, her hafta finalinde 10’ar gramlık 10 altın bilezik almak isteyen gelinler hünerlerini sergiledi. Bugün Sultan Kebabı yapan gelinler arasında kim birinci oldu belli oldu. Gelinim Mutfakta puan tablosu, 19 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu, Gelinim Mutfakta 19 Ekim 2023 puan durumu, Gelinim Mutfakta puan durumu toplam, Kanal D Gelinim Mutfakta araştırmaları yanıt buldu. Peki, kayınvalideler ve Nursel Ergin’in en beğendiği Sultan Kebabı tabağı hangi gelinin? Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı? İşte beklenen Gelinim Mutfakta 19 Ekim puan durumu..

https://www.youtube.com/watch?v=IQL38bMNvE4

GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Haftanın 5 günü yeni bölümüyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışında günün yemeği Sultan Kebabı oldu. 19 Ekim Perşembe günü yayınlanan Gelinim Mutfakta yeni bölümde 4 geline tabaklarına göre puanlar verildi. Sunucu Nursel Ergin 4 gelinin tabağını tadıp en yüksekten en düşüğe doğru puanları sıraladı. Gelinim Mutfakta 1239. bölümde Ceren, Yeşim, Tuğba, Cansu arasında günün en yüksek puanını Tuğba aldı. En güzel Sultan Kebabı yapan gelin Tuğba çeyrek altını yakasına taktı. Puanlama sırasında en güzel tabağı yaptığı için herkesten 5 puan alan Tuğba oldu. Beyhan kaynananın tadım sırasında gelinine 1 Tuğba’ya 5 puan vermesi güne damga vurdu. Yeşim kaynanasına öfke kustu. İşte 19 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu..

19 EKİM GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

TUĞBA- 23

YEŞİM- 11

CEREN- 6

CANSU- 10

DİĞER VİDEOLAR