Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GELİNİM MUTFAKTA 2 NİSAN PUAN DURUMU AÇIKLANDI: Kanal D Canlı Gelinim Mutfakta Çeyreği Kim Aldı? Gelinim Mutfakta Bugün Kim Birinci Oldu?

Gelinim Mutfakta 2 Nisan puan durumu merak eden izleyiciler son bölüme odaklandı. 2 Nisan Salı günü yayınlanan Gelinim Mutfakta 1357. bölüm Laz Böreği yapan gelinler puanlarını aldı. Günün en yüksek puanını alan gelin çeyrek altını yakasına taktı. Peki, Gelinim Mutfakta çeyreği kim aldı? İşte 2 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu..

Gelinim Mutfakta 2 Nisan

2 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU / Kanal D canlı Gelinim Mutfakta izleyicileri için günün özeti geldi. Gelinim Mutfakta Yeşim, Damla, Aleyna ve Özlem arasında günün en yüksek puanını alan merak edildi. 2 Nisan Salı günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta çeyreği kim aldı araştırıldı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? İşte Gelinim Mutfakta 2 Nisan puan durumu..

2 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA ÇEYREĞİ KİM ALDI?

2 Nisan Gelinim Mutfakta çeyreği kim aldı merak eden izleyiciler araştırmalara başladı. Haftanın ikinci günü yayınlanan Gelinim Mutfakta 1357. bölüm kavga sesleri stüdyoyu aştı. 2 Nisan Salı günü Kanal D ekranı başına geçen izleyiciler Gelinim Mutfakta puan durumu toplam tabloya odaklandı. Çok sayıda izleyici Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu merak etti. Bugün Laz Böreği yapan gelinler 1’den 5’e kadar puan aldı. Gelinim Mutfakta 2 Nisan Salı yayınında Damla ile Aleyna arasındaki çocuk kavgası bitmek bilmedi. Olaya dahil olan yeni gelin Özlem, “Sende çocuğuna sahip çık diye bir şey yok. Böyle bir şey asla olamaz” diye sert çıktı.

GELİNİM MUTFAKTA 2 NİSAN PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 2 Nisan puan durumu günün en yüksek puanını alan gelini çeyrek altına kavuştu. Her gün bir adet çeyrek altın her hafta finalinde 10 adet altın bilezik dağıtan Gelinim Mutfakta yarışmasında en leziz Laz Böreği yapan gelin ALEYNA oldu ve çeyrek altını kaptı. İşte 2 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA ÖZLEM- 10

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM- 17

GELİNİM MUTFAKTA DAMLA- 11

GELİNİM MUTFAKTA ALEYNA- 18