Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta 20 Ekim Puan Durumu! Kanal D Gelinim Mutfakta Bugün Kim 1. Oldu?

Bir haftayı daha geride bırakan Gelinim Mutfakta yarışında kazanan ve kaybeden belli oldu. 20 Ekim Cuma günü haftanın son yayınında 10 altın bileziğin sahibi belli oldu. Bugün çeyrek altın ve 10 altın bilezik kazanan gelin açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? İşte merak edilen Gelinim Mutfakta 20 Ekim puan durumu..

Hafta içi her gün yeni bölümüyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışında bir hafta daha geride kaldı. 20 Ekim Cuma günü ekrana gelen 1240. bölümün kazanan ve elenen gelinleri belli oldu. Kanal D izleyicilerinin pürdikkat takip ettiği yemek yarışması Gelinim Mutfakta hafta finali geldi. Yarışmanın takipçileri bugün kim birinci oldu merak edildi. 20 Ekim Cuma günü Samsades tatlısı yapan Gelinim Mutfakta yarışmacıları arasında en iyi tabağı çıkaran gelin belli oldu. Hafta finalinde bir çeyrek altın ile 10’ar gramlık 10 altın bilezik kazanan isim açıklandı. Peki, kayınvalideler ve Nursel Ergin’in en beğendiği Samsades tatlısını kim yaptı? 20 Ekim Cuma günü elenen gelin kaynana kim oldu? İşte merak edilen tüm detaylar ve Gelinim Mutfakta 20 Ekim puan tablosu..

GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Her gün yeni bölümüyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta maratonunda hafta tamamlandı. Günün yemeği Samsades tatlısı oldu. 20 Ekim Cuma günü yayınlanan Gelinim Mutfakta hafta finali bölümünde -Ceren, Yeşim, Tuğba, Cansu arasında günün en yüksek puanını alan Tuğba oldu. En güzel Samsades tatlısı yapan Tuğba çeyrek altını kazandı. 20 Ekim Cuma günü yayınlanan 1240. bölüme Tuğba Erurul’un Yeşim hakkında söylediği sözler damga vurdu. Yeşim’in Miyase’ye olan altın borcunu ödemeyen biri olduğunu iddia eden Tuğba’ya, Yeşim “Sanane benim özelimden!” dedi. İşte 20 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu..

20 EKİM GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

TUĞBA- 3

YEŞİM- 16

CEREN- 14

CANSU- 3

GELİNİM MUTFAKTA TOPLAM PUAN TABLOSU

TUĞBA- 83

YEŞİM- 78

CEREN- 51

CANSU- 29

DİĞER VİDEOLAR