Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta 20 Şubat 2024 Puan Durumu AÇIKLANDI: Kanal D Canlı Gelinim Mutfakta Bugün Kim Kazandı? 20 Şubat Gelinim Mutfakta Puanları

Gelinim Mutfakta 1327. bölüm puanları verildi. 4 gelin tezgah başına geçti ve haftanın ikinci günü Bodrum Güzeli yaptı. 20 Şubat Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu. Peki, bugün Bodrum Güzeli yapan gelinler arasında Gelinim Mutfakta çeyreği kim aldı? İşte Gelinim Mutfakta 20 Şubat 2024 puan durumu..

Gelinim Mutfakta 1327. bölüm

20 Şubat Gelinim Mutfakta puan durumu merak eden izleyiciler gün sonu yorumlarına odaklandı. Haftanın ikinci bölümü ile ekran macerasına devam eden Gelinim Mutfakta 20 Şubat puanları geldi. Kanal D Gelinim Mutfakta canlı yayın takip eden seyirciler günün lezzeti Bodrum Güzeli yapan gelinlere odaklandı. 20 Şubat Salı günü yayınlanan Gelinim Mutfakta son bölüm izle ekranında günün çeyrek altını sahibini buldu. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı? İşte Gelinim Mutfakta 20 şubat 2024 puan durumu..

20 ŞUBAT GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM KAZANDI?

Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu merak eden izleyiciler yeni bölüme odaklandı. Kanal D canlı yayın izleyenler Gelinim Mutfakta 20 Şubat olaylarını mercek altına aldı. Haftanın ikinci günü en çok tartışılan Gelinim Mutfakta olayı Yeşim ile kayınvalidesi Beyhan gitme durumu oldu. Kayınvalidesinin kendisini bulamamasına tepki gösteren Gelinim Mutfakta Yeşim, “Ben varsam varız ben yoksam yokuz. Bu zamana kadar burada bizi ayakta ben tuttum bir kere de sen tut. Yeşim dün çıkardığı tabak neydi Bir kere düşün Yeşim’e ne oldu diye düşün. Ama bende hata. Hep yapamamışsam 1 ver dedim ama bugün tabağımın arkasındayım” diyerek resti çekti. Gelinim Mutfakta Beyhan kaynana ise, “Senin konuşmandan da bana nefret geliyor Yeşim” deyince gerilim tavan yaptı.

GELİNİM MUTFAKTA 20 ŞUBAT 2024 PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta toplam puan durumu araştırıldı. Gelinim Mutfakta 20 Şubat 2024 puan durumu netleşti. Her gün saatler 13.30 olduğunda yayına giren Gelinim Mutfakta 1327. bölüm çeyrek altın sahibini buldu. Haftanın ikinci günü Gelinim Mutfakta Bodrum Güzeli tarifi yapan gelinler puanlarını aldı. Önce sunucu Nursel Ergin ardından kayınvalideler tadım yaptı ve günün puanları oluştu. 20 Şubat Gelinim Mutfakta birincisi Gözde oldu ve çeyrek altın kazandı. İşte 20 Şubat Gelinim Mutfakta puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA ŞAFAK – 15

GELİNİM MUTFAKTA GÖZDE – 23

GELİNİM MUTFAKTA TUĞBA – 8

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM – 8