Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta 21 Aralık 2023 Puan Durumu BUGÜN! 21 Aralık Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu?

Haftanın dördüncü yayınında Karadeniz Menüsü hazırlayan Gelinim Mutfakta yarışında gün birincisi belli oldu. 21 Aralık Perşembe günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1284. bölüm çeyrek altını alan belli oldu. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? İşte merak edilen Gelinim Mutfakta bugün puan durumu 21 Aralık 2023 tablosu..

Kanal D canlı Gelinim Mutfakta takibi yapan izleyiciler bugünün tablosunu öğrendi. 21 Aralık Perşembe günü ekrandaki yerini alan Gelinim Mutfakta 1284. bölümde çeyrek altın verildi. Hafta içi 5 gün yeni bölümü ile ekrana gelen Gelinim Mutfakta maratonunda bir gelin çeyrek altın kazandı. Haftanın dördüncü günü yayınlanan Gelinim Mutfakta yeni bölüm birincisi kim oldu merak edildi. Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin bugün yaşanan olayları analiz etmeye başladı. Ardından 21 Aralık 2023 Perşembe günü Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu açıklandı. 21 Aralık Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu. İzleyicilerin hiç kaçırmadığı Gelinim Mutfakta canlı yayın sona erdi ve puanlar verildi. Peki, 21 Aralık Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta bugün puan durumu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? İşte yanıtı..

21 ARALIK GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Haftanın dördüncü gün maratonuna başlayan Gelinim Mutfakta programında sesler yükseldi. Gün boyunca Yeşim’in yere döktüğü söylenen yağ konusu tartışıldı. 21 Aralık Perşembe günü ekran macerasına devam eden Gelinim Mutfakta’da günün krizi Aleyna oldu. Aleyna’nın yere dökülen yağa basıp düşmesiyle kaynanası Hacer çıldırdı. “Yiğit’le ailesi onu bana emanet etti” diyerek sert çıkan Gelinim Mutfakta Hacer, “Çok korktum. İnsan yine de tedirgin oluyor. Sağlık olunca her şeyi bir kenara bırakıyorsun. Kazayla oldu denildi ama yağlar stüdyoya kadar geldi. O kadar çok yağı görünce Yeşim’i suçluyorum. Biraz olsa kaza dersin ama bir sürü yer yağ olmuş. Kafasını çarpınca çok korktum” dedi. Yeşim ise, “Beni de anlayın. Tek ben değilim olay. Burada kimse kasten bir şey yapmaz. Ben cani değilim. Kafası daha sert de vurabilir. Ben bu riske girebilecek bir insan değilim” diyerek kendisini savundu.

GELİNİM MUTFAKTA 21 ARALIK PUAN DURUMU

21 Aralık Perşembe günü yayınlanan Gelinim Mutfakta 1284. bölümün birincisi belli oldu. Bugün Gelinim Mutfakta Karadeniz Menüsü yapan gelinlerden kim galip geldi belli oldu. Gelinim Mutfakta 1284. bölümde Karadeniz Menüsü mısır ekmeği ile fasulye diblesi yapıldı. 21 Aralık Gelinim Mutfakta puan durumu açıklandı. 21 Aralık Gelinim Mutfakta Karadeniz Menüsü en güzel yapan gelin Tuğba oldu ve sunucu Nursel Ergin’den 5 puan aldı. 21 Aralık Gelinim Mutfakta kim birinci oldu sorusunun yanıtı ise Gamze oldu ve çeyrek altın kaptı. İşte Gelinim Mutfakta 21 Aralık 2023 puan durumu..

TUĞBA- 11

ALEYNA- 16

YEŞİM- 13

GAMZE- 16

DİĞER VİDEOLAR