Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta 22 Ocak Puan Durumu AÇIKLANDI! Kanal D Canlı Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu? İşte 22 Ocak Gelinim Mutfakta Bugün PUAN DURUMU

Her hafta 10 altın bilezik dağıtan Gelinim Mutfakta 1306. bölüm başladı. 22 Ocak Pazartesi günü yayına giren Gelinim Mutfakta yeni bölüm puanları verildi. Gelinim Mutfakta yeni yarışmacı Melahat ile kayınvalidesi Sibel yarışa girdi. Peki, 22 Ocak Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte 22 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu..

Gelinim Mutfakta 22 ocak 2024 puan durumu netleşti. Hafta içi her gün saatler 13.00 olduğunda yayındaki yerini alan Gelinim Mutfakta bugün puan durumu belli oldu. Her hafta yeni bölümüyle yayınlanan Gelinim Mutfakta 22 Ocak puan durumu açıklandı. Sunucu Nursel Ergin bugün ekrana gelen yeni bölümde Çoban Böreği tarifini sıraladı. 22 Ocak Pazartesi günü 1306. bölümüyle yayınlanan Gelinim Mutfakta kim birinci oldu merak eden izleyiciye son durum mesajı geldi. Kanal D canlı Gelinim Mutfakta yeni bölümde gözyaşları sel oldu. Haftanın ilk günü Gelinim Mutfakta bilezikleri kim aldı merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta yeni yarışmacı Melahat ile kaynanası Sibel anlattıkları herkesi ağlattı. Peki, 22 Ocak Gelinim Mutfakta kim kazandı? İşte 22 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu..

 

22 OCAK GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

22 Ocak Gelinim Mutfakta kim birinci oldu merak eden izleyiciye son dakika mesajı geldi. 22 Ocak Pazartesi yayınlanan Gelinim Mutfakta yeni bölümde gelinler Çoban Böreği yaptı. Haftanın ilk bölümü yayına giren Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin yeni gelin Melahat ile kaynanası Sibel hayat hikayesini duyunca kulaklarına inanamadı. Gelinim Mutfakta 1306. bölümde gözyaşları sel oldu. Nursel Ergin, “Hayat böyle inişli çıkışlı. Derdinizi söyleyin ki belki bir çaresi bulunur. Bir anne olarak ne hissediyorsun” diye sordu. Gelinim Mutfakta gözyaşlarının sel olduğu anlarda yeni gelin Melahat’tan, “Bu yaşta bunları yaşamak çok ağır. Benim ailem babamla görüşmüyorum. Annemle boşandı. O da iki kardeşime bakıyor. Ben kuru ekmek yesem de anneme et yedik diyorum. Melahat, “Güzel ve büyük bir evimiz vardı. Terasımız vardı en azından. Şimdi 30 metrekare evde yaşıyoruz. Odamız bile yok” dedi.

GELİNİM MUTFAKTA 22 OCAK PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 22 Ocak puan durumu açıklandı. Haftanın ilk günü çeyrek altını kim kazanacak merak eden izleyiciler bölüme odaklandı. Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin yeni gelin Melahat ile kayınvalidesi Sibel hanımın hayat hikayesini tanıttı. 22 Ocak Pazartesi günü 1306. bölümü yayınlanan Gelinim Mutfakta yeni bölümde gelinlerin ödevi Çoban Böreği oldu. Günün en yüksek puanını alan Melahat gelin çeyrek altını kaptı. İşte 22 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM- 13

GELİNİM MUTFAKTA MELAHAT- 18

GELİNİM MUTFAKTA SELDA- 5

GELİNİM MUTFAKTA TUĞBA- 17

DİĞER VİDEOLAR