Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta 23 Ekim Puan Durumu! 23 Ekim Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu?

Yeni kaynana ve gelinle yepyeni bir haftaya başlayan Gelinim Mutfakta yarışında altın kazanma mücadelesi sürüyor. Gün sonunda en iyi Dolduruşa Gelen Börek tabağını çıkarak gelin kim oldu merak ediliyor. Bugün çeyrek altını yakasına takacak gelin sorgulanıyor. Peki, 23 Ekim Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte Gelinim Mutfakta 23 Ekim puan durumu..

Gelinim Mutfakta yeni haftanın ilk günü tamamlandı. Hafta içi her gün aynı saatte yeni bölümüyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta macerasında gün sona erdi. 23 Ekim Pazartesi günü yayınlanan 14241. bölümün galibi belli oldu. Kanal D gündüz kuşağının en sevilen yarışmalarından Gelinim Mutfakta’da sesler yükseldi. 23 Ekim Pazartesi günü Dolduruşa Gelen Börek yaparak haftaya başlayan gelinler, kaynanaları tabaklarını bulamayınca kriz çıkardı. Her gün bir çeyrek altın kazanan gelinlerden kim birinci oldu merak edildi. Seyircilerin Gelinim Mutfakta bugün puan durumu, Gelinim Mutfakta 23 Ekim, Gelinim Mutfakta puan durumu araştırmaları sona erdi. Peki, 23 Ekim Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte 23 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu..

23 EKİM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

23 Ekim Pazartesi günü yeni bölümü yayınlanan Gelinim Mutfakta’da gün sona erdi. Olaylı haftanın ardından Cansu ve Seniha’nın yerine yeni isimler geldi. 23 Ekim Pazartesi günü gelin Pınar ve kaynanası Fatma dahil oldu. Bugün çeyrek altın almak isteyen gelinlerin ödevi Dolduruşa Gelen Börek oldu. En iyi Dolduruşa Gelen Börek tabağını çıkaran gelin çeyrek altına kavuştu. Hafta boyunca yüksek puan toplamak isteyen gelinler iddialarını konuşturdu. 23 Ekim Pazartesi günü yayınlanan 1241. bölüme Yeşim ve yeni kaynana Fatma’nın kavgası damga vurdu. Yeşim, kaynana Fatma’nın konuşmayı bildiğini ama konuşamadığını söyleyince kavga çıktı.

23 EKİM GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Geçtiğimiz hafta 20 Ekim Cuma günü hem çeyrek altını hem de 10’ar gramlık 10 altın bileziği koluna takan gelin Tuğba oldu. Hamilelik haberinin yalan olduğunu öğrenen seyirciler şok oldu. Hafta boyunca en düşük puanı toplayan gelin Cansu ve kaynanası Seniha programa veda etti. Hafta başına gelindiğinde ise haftanın ilk yayınına Dolduruşa Gelen Börek konu oldu. Nursel Ergin 4 gelinin tabaklarını tattı ve Yeşim’e 5 puan, Ceren’e 4 puan, Pınar’a 1 puan, Tuğba’ya ise 3 puan verdi. Yeni haftaya dahil olan gelin Pınar Gülbağ ile kaynanası Fatma Toprak yarışmaya başladı. 23 Ekim Pazartesi günü yeni haftaya başlayan gelin Pınar en düşük puanı aldı. 23 Ekim Pazartesi günü çeyrek altın kazanan gelin Yeşim oldu. İşte Gelinim Mutfakta 23 Ekim puan durumu..

TUĞBA- 14

YEŞİM- 18

CEREN- 18

PINAR- 5

DİĞER VİDEOLAR