Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GELİNİM MUTFAKTA 25 MART 2024 PUAN DURUMU: Kanal D Gelinim Mutfakta Bugün Kim Birinci Oldu? 25 Mart Gelinim Mutfakta Puan Tablosu

Gelinim Mutfakta programı takipçileri günün puanlarını öğrenmek için harekete geçti. 25 Mart Pazartesi günü yayınlanan Gelinim Mutfakta 1351. bölüm puan durumu belli oldu. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? İşte merak edilen 25 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu..

25 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu. Hafta içi her gün saatler 13.30 olduğunda yayına giren Gelinim Mutfakta yeni bölüm başladı. Haftanın ilk bölümü ile ekran macerasına devam eden fenomen yapımda günün yemeği Gaziantep Usulü Etli Kuru Dolma oldu. 25 Mart Pazartesi günü Gelinim Mutfakta yarışmasına dahil olan yeni gelin Nuriye ile kayınvalidesi Sabahat yarışa başladı. Tuğba’nın elenmesiyle bir gelin yemek yapmadan 20 altın bilezik kazandı. Peki, 25 Mart Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? İşte 25 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM BİRİNCİ OLDU?

Gelinim Mutfakta yarışında tarihi an yaşandı. 25 Mart Pazartesi günü yeni gelin Karabasan Nuriye ile kayınvalidesi Sabahat altın yarışına katıldı. Haftanın ilk günü Damla gelin Tuğba’yı elediği için yemek yapmadan 20 altın bilezik kazandı. Tuğba ile Gönül’ün elenmesiyle yas dönemine giren Beyhan kaynana stüdyoya cenaze marşıyla girdi. Gelinim Mutfakta Gönül kaynanadan Beyhan’a, O bence  yas tutmuyor, şov yapıyor benim üzerimden. Ekip bana hemen ulaştı. Beyhan’ın yaptıklarını da söylediler. Onun için inanmıyorum. Beyhan istese bana ulaşırdı. Kendi ulaşmak istemedi orada şov yapıyor. Arama kayıtlarını gösterebilirim. Tuğba ona bir rakipti. Bizim gitmemiz işine geldi onun. Kuvvetli bir rakibi eledi daha ne istiyor” sitemi geldi.

GELİNİM MUTFAKTA 25 MART 2024 PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 25 Mart 2024 puan durumu belli oldu. 25 Mart Pazartesi günü yayınlanan Gelinim Mutfakta 1351. bölüm yemeği Gaziantep Usulü Etli Kuru Dolma oldu. Haftanın ilk günü Gaziantep Usulü Etli Kuru Dolma yapan gelinler arasında en yüksek puanı Aleyna aldı ve çeyrek altını kaptı. İşte Gelinim Mutfakta 25 Mart 2024 puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA ALEYNA- 15

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM- 14

GELİNİM MUTFAKTA NURİYE- 13

GELİNİM MUTFAKTA DAMLA- 12

DİĞER VİDEOLAR