Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta 26 Şubat 2024 Puan Durumu AÇIKLANDI: Kanal D Gelinim Mutfakta Bugün Kim Birinci Oldu? 26 Şubat Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 26 Şubat kazanan belli oldu. Haftanın ilk yayını ile izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta 1331. bölüm puanları verildi. Gelinim Mutfakta 26 Şubat Pazartesi kim kazandı açıklandı. Peki, 26 Şubat Gelinim Mutfakta bugün çeyreği kim aldı? İşte Gelinim Mutfakta 26 Şubat 2024 puan durumu..

Gelinim Mutfakta 26 Şubat

Gelinim Mutfakta 1331. bölüm birincisi belli oldu. Yepyeni bir hafta maratonuna başlayan 26 Şubat Gelinim Mutfakta puan durumu açıklandı. Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin günün yemeği Altın Tavuk yapan gelinleri puanladı. 1’den 5’e kadar puan alan gelinler arasında 26 Şubat Pazartesi günü kim kazandı belli oldu. Kanal D canlı Gelinim Mutfakta son bölüm takip eden izleyiciler Gelinim Mutfakta çeyreği kim aldı öğrendi. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? İşte Gelinim Mutfakta 26 Şubat 2024 puan durumu..

26 ŞUBAT GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kanal D canlı yayın Gelinim Mutfakta başladı. Yepyeni bir haftaya başlayan Gelinim Mutfakta son bölüm puanları belli oldu. 26 Şubat Pazartesi günü haftanın ilk yayını ile yerini alan Gelinim Mutfakta puanları verildi. Haftanın ilk günü Gelinim Mutfakta yeni bölüm programa yeni gelin Gözde ile kayınvalidesi yerine gelen eltisi Gürsel katıldı. 4 dişli gelin kozlarını paylaştı. Kayınvalidesi hasta olduğu için yarışmaya eltisi Gürsel ile katılan yeni gelin Gözde, 10 yıllık evli olsa da düğün yapamadıkları ve gelinlik giyemediği için içinde ukde kaldığını söyledi. Karnı burnunda hamileyken gelinlik giydiği için eltisi Gözde’yi eleştiren Gürsel, “Ben yaptım yapacağımı. Dış çekim yapmışlar oğlunun sünnetinde yapsaydı” dedi. Gelinim Mutfakta Gözde ise, “Ben sana Gürsel anne diyordum ama senin eltilik damarın tuttu” dedi.

GELİNİM MUTFAKTA 26 ŞUBAT 2024 PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta puan durumu 26 Şubat açıklaması geldi. Geçtiğimiz hafta Tuğba elenecekken Gözde araya girdi ve sağlık sorunları nedeniyle programdan çekilme kararı aldığını açıkladı. Gelinim Mutfakta  son bölüm Gözde yerine yeni gelin Gözde Akgüz katıldı. Haftanın ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta 1331. bölüm puanları verildi. Şafak ve Yeşim  yemeklerinde hata yaptığı için bugün -2 ceza puanı aldı. 26 Şubat Gelinim Mutfakta çeyrek altın kazanan isim Yeşim oldu ve altını yakasına taktı. İşte Gelinim Mutfakta 26 Şubat 2024 puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA GÖZDE – 14

GELİNİM MUTFAKTA TUĞBA – 13

GELİNİM MUTFAKTA ŞAFAK – 1

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM – 17