Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta 27 Aralık PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta Bugün Kim 1. Oldu? 27 Aralık Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu?

Her gün yeni bölümü yayınlanan Gelinim Mutfakta 1288. bölüm sonuçları öğrenildi. 27 Aralık Çarşamba günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta yeni bölüm yıldızı Ye Beni Tavuk yemeği oldu. Günün en güzel tabağını yapan gelin çeyrek altın kaptı. Peki, 27 Aralık Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte Gelinim Mutfakta 27 Aralık puan durumu..

Kanal D Gelinim Mutfakta canlı yayın takibi yapan milyonlarca izleyicinin beklediği an geldi. 27 Aralık Çarşamba günü yayınlanan Gelinim Mutfakta toplam puan durumu açıklandı. Bir yandan günün yemeği Ye Beni Tavuk tarifi araştıran izleyiciler bir yandan da Gelinim Mutfakta genel puan durumu öğrendi. Milyonların takibinde olan 27 Aralık Gelinim Mutfakta kim birinci oldu ortaya çıktı. Her gün yeni bölümü yayınlanan programın 1288. bölüm puanları sıralandı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? Gelinim Mutfakta kalın kaşlı kadın Beyhan kaç puan verdi? İşte Gelinim Mutfakta 27 Aralık puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM 1. OLDU?

Gelinim Mutfakta 27 Aralık Çarşamba yayınında Aleyna bir güzellik merkezinden ücretsiz kurs kazandı. Güzellik merkezi işletme müdürü Hulusi bey canlı yayına bağlandı ve, “Aleyna’nın bir güzellik sahibi salonu sahibi olmak istediğini söyledi. Biz de bu mesleğe gönül veren insanlara burslar veriyoruz. Şu an stüdyoda bulunan kişilerden biri Aleyna için bizi aradı. Sizin yarışmacılarınızdan birisi. Kendisi söylememi ister mi bilmiyorum ama Tuğba Erurul bize ulaştı. Aleyna’nın bu mesleğe gönül verdiğini belirtti. Eğitimlerinize alabilir misiniz diye rica etti biz de böylece Aleyna’ya ulaştık” dedi. Gelinim Mutfakta Tuğba, “Bir öğrencinin burslu olduğunu öğrendim. Maddi durumu olmayanlara da yetenek varsa yardım ediyorlar. Bu kızın bu işe hevesi var. Özellikle rica ettim. Yeteneği var dedim. Ekmeğini kendi kazansın. Kimseye muhtaç olmasın” diye konuştu.

GELİNİM MUTFAKTA 27 ARALIK PUAN DURUMU

27 Aralık Gelinim Mutfakta izleyen seyirciler haftanın üçüncü gününe odaklandı. Kanal D Gelinim Mutfakta canlı izleyen seyircilere son durum geldi. 27 Aralık Çarşamba günü ekrana gelen yeni bölümde Ye Beni Tavuk yapan gelinlerden en yüksek puanı alan Gamze oldu ve çeyrek altın kazandı. Bugünkü bölümde hata yapan Aleyna -2 ceza puanı aldı. Hafta finaline son 2 bölüm kaldı. Bir yandan altınları toplayan gelinler bir yandan da programdan elenmemek için var gücüyle mücadele etti. İşte Gelinim Mutfakta 27 Aralık puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA TUĞBA- 16

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM- 6

GELİNİM MUTFAKTA ALEYNA-  7

GELİNİM MUTFAKTA GAMZE- 17

DİĞER VİDEOLAR