Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta 29 Aralık Puan Durumu TIKLA ÖĞREN! Kanal D Canlı Gelinim Mutfakta Bugün Kim 1. Oldu? 29 Aralık Gelinim Mutfakta Kim Elendi?

2023 yılının son programı ile sevenlerinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta son bölüm izlendi. Kanal D canlı yayın izlenen Gelinim Mutfakta 4 günlük toplam puan durumu açıklandı. 29 Aralık Cuma günü 1290. bölümü yayınlanan Gelinim Mutfakta hafta finali puanları verildi. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? 29 Aralık Gelinim Mutfakta kim elendi? İşte Gelinim Mutfakta 29 Aralık puan durumu..

Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu sorusuna yanıt arayan izleyiciler araştırmalara baktı. 2023 yılının son programı ile ekran macerasını noktalayan Gelinim Mutfakta haftalık puan durumu açığa çıktı. Tezgah başında hafta finali yemeği Özel Soslu Yılbaşı Sarması yapan gelinler bir yandan çeyrek altın kapmaya çalışırken bir yandan da 10 altın bilezik kazanmaya çalıştı. 29 Aralık Cuma günü yayınlanan Gelinim Mutfakta bu hafta puan durumu öğrenen seyirciler kazanan ve kaybedeni öğrendi. Yılbaşı bölümüyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta canlı yayın izleyen seyirciler arabesk müziğin kralı Fatih Bulut şarkılarıyla coştu. Gelinim Mutfakta haftalık puan durumu açıklandı. Peki, 29 Aralık Gelinim Mutfakta kim elendi? İşte 29 Aralık Gelinim Mutfakta puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM 1. OLDU 29 ARALIK 2023

2023 yılının son bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta 1290. bölüm sona erdi. Kanal D canlı yayın izlenen Gelinim Mutfakta yarışında bir haftanın daha sonuna gelindi. 29 Aralık Cuma günü izleyicilerin karşısındaki yerini alan Gelinim Mutfakta 1290. bölüm birincisi merak konusu oldu. Bir gelinin çeyrek altın kazandığı, bir gelinin 10 altın bileziği koluna geçirdiği Gelinim Mutfakta yarışmasında günün yıldızı Özel Soslu Yılbaşı Sarması oldu. Yılbaşına özel yemek yapan gelinler arasında galip gelen belli oldu. 29 Aralık Gelinim Mutfakta olaylarından en çok konuşulan Aleyna’nın nişanlısının videosu oldu. Yılbaşı sürprizi yapan nişanlısı Aleyna, annesi Hacer ve Aleyna’nın annesiyle birlikte Kıbrıs’ta sahne alacak Tarkan yılbaşı konserine gideceklerini söyledi.

GELİNİM MUTFAKTA 29 ARALIK PUAN DURUMU

Hem hafta finali hem de 2023 yılının son bölümü yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında günün birincisi Yeşim oldu ve çeyrek altını kaptı. 29 Aralık Cuma Gelinim Mutfakta yemeği Özel Soslu Yılbaşı Sarması yapan gelinler arasında en yüksek puanı aldı. Günün çeyrek altınını Yeşim kazanırken 10 altın bilezik alan yarışmacı Yeşim ve Tuğba kuraya kaldı. Gelinim Mutfakta 10 altın bileziğin sahibi Yeşim oldu. 29 Aralık 2023 Cuma günü Gelinim Mutfakta birincisi Yeşim oldu ve 10 altın bileziğin sahibi oldu. 29 Aralık 2023 yılının son bölümünde Gelinim Mutfakta macerası biten gelin Gamze ile kayınvalidesi Hatice oldu. Gelinim Mutfakta Tuğba ve Yeşim -2 ceza puanı aldı. İşte Gelinim Mutfakta 29 Aralık puan durumu ve Gelinim Mutfakta toplam puan durumu tablosu..

GELİNİM MUTFAKTA TUĞBA- 8

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM- 15

GELİNİM MUTFAKTA ALEYNA- 12

GELİNİM MUTFAKTA GAMZE- 10

GELİNİM MUTFAKTA TOPLAM PUAN DURUMU

GELİNİM MUTFAKTA TUĞBA- 65

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM- 65

GELİNİM MUTFAKTA ALEYNA- 55

GELİNİM MUTFAKTA GAMZE- 52

DİĞER VİDEOLAR