Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta 29 Kasım Puan Durumu: 29 Kasım Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu?

Gelinim Mutfakta 29 Kasım puan durumu belli oldu. Haftanın üçüncü günü Kıbrıs Pirohu Mantısı yapan gelinler puanlarını aldı. Günün en güzel Kıbrıs Pirohu Mantısı tabağını yapan gelin 5 puan aldı. Peki, 29 Kasım Gelinim mutfakta kim birinci oldu? İşte merak edilen Gelinim Mutfakta 29 Kasım puan tablosu..

Gelinim Mutfakta toplam puan durumu belli oldu. 29 Kasım Çarşamba günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında gün sonu geldi. Haftanın üçüncü günü ekrana gelen altın yarışmasında gelinler arasında bugün en güzel Kıbrıs Pirohu Mantısı tabağını hazırlayan gelin kim oldu merak edildi. 4 gelin bugün tezgah başına geçti ve Kıbrıs Pirohu Mantısı yaptı. Gün sonunda en güzel tabağı hazırlayan gelin 5 puan aldı, en kötü yapan ise araştırması yapan izleyicilere son durum geldi. Kanal D’nin yıldız yarışması Gelinim Mutfakta 1268. bölümün bitişiyle puan durumu geldi. 29 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu araştıran izleyicilere son durum bilgileri geldi. Peki, 29 Kasım Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? İşte merak edilen Gelinim Mutfakta 29 Kasım puan durumu..

29 KASIM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Gelinim Mutfakta 29 Kasım Çarşamba yayınına yeni gelin Melek’in hikayesi damga vurdu. Stüdyodaki herkesi gözyaşlarına boğan Melek tekrar doğuş anını anlattı. Çok zor bir ameliyat geçirdiğini söyleyen Melek, “Doktorum yüzde 80 felç yüzde 90 ölüm riskim olduğunu söyledi. Anne yüreği ben nasıl kızımı telaşlandırmadıysam ona da söylemedim. Ben oraya çıkamayacağım diye girdim. Ben biliyorum dedim. Doktordan Allah razı olsun. Tek çocuktum. Annemi bırakırdım ama bir çocuk babasız büyür annesiz büyüyemez. 30 saniye sonra kalbim durmuş geri çalıştırmışlar. O an annem öldü sanıyor beni. Annem beni ayağımdan tanımış çıkarken. Ayağımı görünce öldüğümü düşünmüş. 58 kilodan 39 kiloya düştüm. noktagazetesi.com Ben gerçekten eşimle doğdum. Onun merhametiyle, sevgisiyle biz sanki önceki hayatlarımızı hiç yaşamamış gibi hayat kurduk” dedi. Nursel Ergin Melek’e ikinci bir hayat verildiğini söyledi. Öte yandan Gelinim Mutfakta 29 Kasım Çarşamba yayınına Aleyna ile kayınvalidesi Hacer arasında yaşanan kıyafet tartışması damga vurdu. Aleyna ve Hacer hanım gözyaşlarına hakim olamadı. Aleyna’nın göbeğini açıkta bırakan bir kıyafet giydiğini gören Hacer kaynana çıldırdı. “Sen bizim soyadımızı taşıyacaksın” dedi. Aleyna, “Ben oğlunun yanında da böyle giyiniyorum. Başka kıyafetim yoktu giydim. Bana herkesin içinde bağırdı” dedi. Aleyna’ya rakiplerinden destek geldi. Tuğba, “Daha 22 yaşında, Onun kimsesiz kaldığını hissettim üzüldüm” dedi. Kaynana Hacer ise, “Aleyna canı istediğinde her şeyi yapar. Sadece bir büyük olarak söyledim” diyerek kendini savundu.

29 KASIM GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Haftanın üçüncü günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışında günün kazanan ismi açıklandı. 29 Kasım Çarşamba günü gelinlerin ödevi Kıbrıs Pirohu Mantısı oldu. Gelinim Mutfakta 29 Kasım Çarşamba günü kim birinci oldu belli oldu. Sunucu Nursel Ergin günün en güzel Kıbrıs Pirohu Mantısı tabağını yapan Yeşim’e 5 puan, Melek’e ise 1 puan verdi. Gelinim Mutfakta 29 Kasım günü en yüksek puanı alan gelin Yeşim oldu ve çeyrek altını yakasına taktı. İşte Gelinim Mutfakta 29 Kasım puan durumu..

TUĞBA- 13

MELEK- 9

YEŞİM- 19

ALEYNA- 12

DİĞER VİDEOLAR