Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta 6 Aralık PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta Güllaç Şöbiyet KAZANAN! 6 Aralık Gelinim Mutfakta Çeyreği Kim Aldı?

Hafta ortası yayınıyla izleyicilerin karşısındaki yerini alan Gelinim Mutfakta günün puanları verildi. Sunucu Nursel Ergin Gelinim Mutfakta 1273. bölüm puanlarını açıkladı. Önce Nursel Ergin daha sonra 4 kayınvalide günün lezzeti Güllaç Şöbiyet tabaklarını puanladı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? İşte 6 Aralık Gelinim Mutfakta puan durumu..

Kanal D Gelinim Mutfakta 1273. bölüm sona erdi. 6 Aralık Çarşamba günü ekranın popüler gelinleri tezgah başına geçti. Gelinim Mutfakta son bölüm puanları verildi. 4 gelinin altın yarışmasında günün yemeği Güllaç Şöbiyet yapan gelinler kolları sıvadı. Gelinim Mutfakta bugün puanlarını merak eden izleyicilere son durum mesajı geldi. Tansiyonun tavan yaptığı 6 Aralık Gelinim Mutfakta puan durumu açıklandı. 6 Aralık Çarşamba günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta Aleyna çıldırdı. Gelinim Mutfakta kaşlı kadın gelini Gelinim Mutfakta Yeşim kaynanasına sahip çıktı. “Kaynanam benim hakkımı çok yedi ama buradaki kimsenin hakkını yemedi” dedi. 6 Aralık Gelinim Mutfakta puan verildi ve birinci belli oldu. Peki, Gelinim Mutfakta bugün çeyreği kim aldı? İşte merak edilen Gelinim Mutfakta 6 Aralık puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN ÇEYREK ALTIN KİM ALDI?

Ekranların fenomen yarışması Gelinim Mutfakta 1273. bölümde tansiyon yükseldi. 6 Aralık Çarşamba günü ekrana gelen yeni bölüme Aleyna ile kaynanası Hacer’in tartışması damga vurdu. noktagazetesi.com. Aleyna ile oğlunun İstanbul’a taşınacağını öğrenen Hacer kaynana çıldırdı. Aleyna’ya kızan Hacer, “En son çaren oğlumu beden uzaklaştırmak mıydı? Eğer bunun aklını karıştıran sensen Yeşim inşallah öyle bir şeyde senin parmağın yoktur” dedi. Tuğba’dan, “Aleyna ayran gönüllü bir kız nereye çeksen otaya gider. Demek ki sen onu çekmişsin” dedi. Yeni gelin İrem dün olduğu gibi yeni günde de kaynanası Asiye için Hacer kaynanayla karşı karşıya geldi. İrem’den habersiz ev videosunu çeken Asiye kaynanaya öfke patlaması yaşandı. noktagazetesi.com Hacer kaynana, “Kız 2 aylık gelinsin. Bu çeyizler ne böyle. Önemli olan senin çeyizinin olmaması” deyince olanlar oldu. İrem kaynanası Asiye hanımı odadan çıkardı. Hacer hanımın tansiyonu öyle bir yükseldi ki, “İrem sen artık sınırı aştın. Kadını bu duruma neden sokuyorsun. Yazık ama” diye bağırdı.

GELİNİM MUTFAKTA 6 ARALIK PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 6 Aralık puan durumu belli oldu. 6 Aralık Çarşamba günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1273. bölümün kazanan ve kaybeden gelinleri açıklandı. Günün tadımını yapan Nursel Ergin  Gelinim Mutfakta Güllaç Şöbiyet tabaklarında 5 puanı Tuğba’ya verdi. Aleyna ve İrem 1 puan aldı. 6 Aralık Gelinim Mutfakta 1273. bölümde en yüksek puanı alan gelin Yeşim oldu ve çeyrek altını yakasına taktı. İşte Gelinim Mutfakta 6 Aralık puan durumu..

YEŞİM- 18

TUĞBA- 15

ALEYNA- 7

İREM- 9

DİĞER VİDEOLAR