Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta 8 Aralık PUAN DURUMU! 8 Aralık Gelinim Mutfakta Kim Elendi? Gelinim Mutfakta Bilezikleri Kim Aldı?

Bir haftanın daha sona erdiği Gelinim Mutfakta maratonunda puanlama geldi. Sunucu Nursel Ergin 8 Aralık Cuma puan durumunu açıkladı. Hafta finalinde Dünyanın En Kolay Pastası yapan gelinler arasında galip gelen belli oldu. Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu merak edildi. Peki, 8 Aralık Gelinim Mutfakta bilezikleri kim aldı? Gelinim Mutfakta kim elendi? İşte merak edilen Gelinim Mutfakta 8 Aralık puan durumu..

Haftanın 5 günü yeni bölümleriyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta maratonunda bir haftanın daha sonu geldi. 8 Aralık Cuma günü Gelinim Mutfakta gelinleri Dünyanın En Kolay Pastası yaptı. Bir Rus pastası olan tarifin püf noktaları verildi. Gelinim Mutfakta 8 Aralık cuma yayınında Napolyon pasta yapan 4 gelin arasında en yüksek puanı alan isim öne çıktı. Güne damga vuran Hacer Kaynana, “Ödeyemeyeceği şeyi alamaz. Bitmiştir. 11 bine yemek takımı olmaz” diyerek Gelinim Mutfakta Aleyna kararını verdi. Dünyanın En Kolay Pasta tarifi yapan gelinlerden kim galip geldi, kim sona kaldı belli oldu. Gelinim Mutfakta puanlama sonuçları sunucu Nursel Ergin tarafından açıklandı. 8 Aralık Gelinim Mutfakta puan durumu merak eden izleyicilere toplam puan tablosu açıklandı. Kanal D Gelinim Mutfakta 1275. bölümde bilezikleri kim aldı belli oldu. Gelinim Mutfakta toplam puan durumu ve tüm detaylar haberimizde. İşte Gelinim Mutfakta 4 günlük toplam puan durumu ve Gelinim Mutfakta 8 Aralık puan durumu bilgileri..

https://www.youtube.com/watch?v=XKxMi7GNZKA

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? BİLEZİKLERİ KİM ALDI?

8 Aralık Cuma günü 1275. bölümü yayınlanan Gelinim Mutfakta tarihinde ikinci kez bir gelin bilezikleri reddetti. Hafta finali bölümüne hafta boyunca tartışılan İrem gelin ile Asiye kaynana damga vurdu. Asiye kayınvalide çekim arasında baygınlık geçirdi. Tüm gelin ve kaynanaları etkileyen Asiye kaynananın hastalığı ekrana geldi. Gelinim Mutfakta ekibinden Melis hastaneden, “Asiye hanımı sağlık ekipleriyle hastaneye kaldırdık. Kendisinin tansiyonu çok düşük. Doktor bize şu an net bir açıklama yapmadı. Asiye hanımın panik atak durumu var. Yarışma stresi ve İrem’in baskısı nedeniyle kendisinin panik atak krizi geçirdiği düşünülüyor. Panik atak ilaçlarını birkaç gündür almıyormuş. Yarışma stresi de hastalığını etkilemiş” diyerek durumu açıkladı. Sunucu Nursel Ergin, Asiye kaynananın durumunu gören Hacer kaynananın krize girmesini değerlendirdi. Hacer kaynana daha önce kalbini tutarak bir arkadaşının yanında vefat ettiğini anlattı. O anlardan çıkamayan Hacer kaynana yeri göğü inletti. Gelinim Mutfakta Aleyna kaynanası Hacer’in yemek takımı krizi arşa çıktı. Tuğba’nın kaynanası Gönül’ün Aleyna’ya 66 parça yemek takımı aldığını öğrenen Hacer kaynana takımı iade edince sesler yükseldi.

GELİNİM MUTFAKTA 8 ARALIK PUAN DURUMU

Hafta finali bölümüyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta programında günün puanları verildi. 8 Aralık Cuma günü Gelinim Mutfakta tarihinde ikinci kez bir gelin bilezikleri almayı reddetti. Sunucu Nursel Ergin’in tüylerinin diken diken eden gelişmeyle 10 altın bileziği kazanan Tuğba bilezikleri reddetti. Tuğba, Asiye kaynana ve İrem yarışta olmadığı için bilezikleri almadı. Ekran başındaki izleyicileri şoke eden final gününde günün yıldızı Napolyon pastası olan Dünyanın En Kolay Pastası yapıldı. 8 Aralık Cuma günü hafta finali bölümü yayınlanan Gelinim Mutfakta 1275. bölümde en yüksek puan verildi ve İrem çeyrek altın kazandı. 8 Aralık Cuma günü haftanın en yüksek puanlarına sahip olan gelini Tuğba 10 adet altın bileziği koluna taktı. İrem ile kaynanası Asiye hanımın hastanede olması nedeniyle bu hafta yarışmaya kimse veda etmedi. İşte Gelinim Mutfakta 8 Aralık puan durumu..

YEŞİM- 9

TUĞBA- 11

ALEYNA- 11

İREM- 12

GELİNİM MUTFAKTA TOPLAM PUAN TABLOSU

YEŞİM- 71

TUĞBA- 75

ALEYNA- 52

İREM- 56

DİĞER VİDEOLAR