Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GELİNİM MUTFAKTA 9 EYLÜL PUAN DURUMU ASLI HÜNEL AÇIKLADI: Kanal D Gelinim Mutfakta Bugün Çeyrek Altını Kim Aldı?

Kanal D ekranının en çok izlenen yapımlarından Gelinim Mutfakta’da yepyeni bir hafta başladı. Gün sonu çeyrek altın kazanmak için yarışan 4 gelin tezgahtaki yerlerini aldı. Aslı Hünel ve kayınvalideler yemekleri puanladı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün çeyrek altını kim aldı? İşte Gelinim Mutfakta 9 Eylül puan durumu..

Kanal D ekranının en

9 Eylül Gelinim Mutfakta puan durumu araştırması yapan izleyiciler için günün son durumu açığa çıktı. Haftanın 5 günü saatler 13.00 olduğunda Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında 1446. bölüm başladı. Günün yıldız yemeği Şenlik Böreği yapan 4 gelin tabaklarını en iyi şekilde çıkarırken kayınvalidelerin görevi ise gelinlerinin tabaklarını bulup 5 puan vermek oldu. Peki, Gelinim Mutfakta bugün çeyrek altını kim aldı? İşte Gelinim Mutfakta 9 Eylül 2024 puanları..

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN ÇEYREK ALTINI KİM ALDI?

Aslı Hünel’in sunumuyla ekran macerasına devam eden Gelinim Mutfakta yarışmasında günün puanlaması yapıldı. Hafta finalinde elenen Eliz ile kayınvalidesinin yerine yeni gelin Zehra ile kayınvalidesi Nermin programa dahil oldu. 9 Eylül Pazartesi haftanın ilk gününde Şenlik Böreği yapan gelinler arasında en yüksek puanları alan RABİA gelin oldu ve çeyrek altını yakasına taktı.

GELİNİM MUTFAKTA 9 EYLÜL PUAN DURUMU 

GELİNİM MUTFAKTA ZEHRA – 8

GELİNİM MUTFAKTA RABİA – 21

GELİNİM MUTFAKTA YASEMİN – 11

GELİNİM MUTFAKTA AYSUN – 12