Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta 9 Şubat 2024 Puan Durumu AÇIKLANDI: 9 Şubat Gelinim Mutfakta Kim Elendi? 9 Şubat Gelinim Mutfakta Bilezikleri Kim Aldı?

Hafta finali yayınıyla sevenlerinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta yarışmasında puanlar verildi. 9 Şubat Cuma günü Vişneli Pofuduk Çörek yapan gelinler 1’den 5’e kadar puan aldı. Hafta finali bölümünde Gelinim Mutfakta bilezikleri kim aldı merak edildi. Peki, 9 Şubat Gelinim Mutfakta kim elendi? İşte Gelinim Mutfakta 9 Şubat 2024 puan durumu..

Kanal D canlı yayın takip eden izleyiciler Gelinim Mutfakta yarışmasına odaklandı. 4 gelin ile 4 kayınvalidenin altın yarışında bugünkü ödev Vişneli Pofuduk Çörek oldu. Günün en güzel tabağını çıkaran gelin çeyrek altını kaptı. Hafta boyunca en yüksek puanları toplayan gelin 10 altın bileziği koluna taktı. İzleyiciler Gelinim Mutfakta 9 Şubat 2024 puan durumu araştırdı. Peki, Gelinim Mutfakta bilezikleri kim aldı? 9 Şubat Gelinim Mutfakta kim elendi? İşte 9 Şubat Gelinim Mutfakta puan durumu..

9 ŞUBAT GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? BİLEZİKLERİ KİM ALDI?

Gelinim Mutfakta canlı yayın izleyenler hafta finaline odaklandı. Bir haftanın daha sonuna gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında günün puanları verildi. Hafta boyunca en yüksek puanları toplayan popüler gelin 10 altın bilezik kazandı. Bu haftaya bir gelin 10 altın bilezik kazanırken 2 gelin ile kayınvalidesinin eleneceği açıklandı. Kayınvalidesi yüzünden programdan ayrılmak istediğini söyleyen Gelinim Mutfakta Yeşim 15 saniye süre verildi ve kararını açıkladı. “Benim gerçekten daha fazlasını kaldıracak halim kalmadı. Kayınvalidemden ayrılabilmem için gitmem gerekiyor” diyen Yeşim herkesi şoke etti. 9 Şubat Cuma günü Selda ile kayınvalidesi Fatma arasındaki güç savaşı izleyenleri şoke etti. Kaynanasının evine gittiğinde onların yemeği farklıyken Selda’ya başka yemek getirdikleri ortaya çıktı.

GELİNİM MUTFAKTA 9 ŞUBAT 2024 PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta hafta finali geldi. 9 Şubat Cuma günü yayınlanan Gelinim Mutfakta 1320. bölüm puanları verildi. 5 günlük maratonda 4 gelin kıyasıya mücadele etti. Haftanın 5 günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında bir hafta finali daha geldi. 9 Şubat Cuma günü Gelinim Mutfakta son bölüm kazananı Tuğba oldu ve çeyrek altını kaptı. Hafta finali yayınında Gelinim Mutfakta toplam puan durumu belli oldu. Haftanın en yüksek puanlarını toplayan Gelinim Mutfakta Tuğba 10 altın bileziği kazandı. Hafta boyunca en düşük puanlara sahip olan Gelinim Mutfakta Melek ile Selda ve kaynanaları ise yarışmaya veda etti.

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM- 10

GELİNİM MUTFAKTA SELDA- 14

GELİNİM MUTFAKTA MELEK- 9

GELİNİM MUTFAKTA TUĞBA- 17

9 ŞUBAT GELİNİM MUTFAKTA TOPLAM PUAN DURUMU

GELİNİM MUTFAKTA MELEK- 33

GELİNİM MUTFAKTA TUĞBA- 81

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM- 61

GELİNİM MUTFAKTA SELDA- 60

DİĞER VİDEOLAR