Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta Aleyna Demir Kimdir? Gelinim Mutfakta Yeni Gelin Aleyna Kaç Yaşında, Nereli? Gelinim Mutfakta Aleyna Instagram

Gelinim Mutfakta yeni gelin Aleyna Demir ile kayınvalidesi Songül Cabbar altın yarışına başladı. Yepyeni bir haftanın başlangıcı olan 11 Mart Pazartesi günü Gelinim Mutfakta yeni gelin Aleyna Demir oldu. Peki, Gelinim Mutfakta yeni gelin Aleyna Demir kimdir, kaç yaşında? İşte Gelinim Mutfakta Aleyna Instagram hesabı..

Gelinim Mutfakta yeni gelin

Yepyeni bir hafta başlangıcıyla izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta yeni bölüm başladı. 11 Mart Pazartesi günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1341. bölüm start aldı. Ramazan ayının ilk gün yayını ile izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta yeni gelin altın yarışına başladı. 11 Mart Pazartesi günü saatler 13.30 olduğunda yayınlanan Gelinim Mutfakta Aleyna Demir ile kayınvalidesi Cabbar Songül yarışa başladı. Peki, Gelinim Mutfakta Aleyna Demir kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Gelinim Mutfakta Aleyna Instagram..

GELİNİM MUTFAKTA ALEYNA DEMİR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

11 Mart Pazartesi günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta yeni bölüm yeni gelin ile kayınvalide stüdyoya giriş yaptı. Haftanın ilk günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta yeni bölüm Aleyna Demir ile kayınvalidesi Songül Cabbar altın yarışına başladı. Sakarya’da yaşayan 24 yaşındaki Gelinim Mutfakta Aleyna Demir aslen Sakaryalı. 2 yıldır nişanlı olan Aleyna tıbbi sekreterlik mezunu ama şu an çalışmıyor. Kayınvalidesi için, “Cabbar Songül denildiği zaman herkes bir yaka silker ondan” diyen Aleyna ile Songül arasında estetik krizi çıktı. Altınları nasıl paylaşacakları sorulduğunda yeni gelin Aleyna estetik yaptıracağını söylerken kayınvalidesi Cabbar Songül ise altınlarla düğün yapacağını söyledi.