GELİNİM MUTFAKTA ALEYNA DİSKALİFİYE BOMBASI PATLADI! 3 Mayıs Gelinim Mutfakta Aleyna Neden Yok BELLİ OLDU! Gelinim Mutfakta Aleyna Demir Elendi Mi?

Fenomen yapım Gelinim Mutfakta 1380. bölüm bomba patladı. 3 Mayıs Cuma günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta hafta finali bölümünde Aleyna'nın bileti kesildi. Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin flaş gelişmeyi açıkladı. Peki, Gelinim Mutfakta Aleyna neden yok? Gelinim Mutfakta Aleyna elendi mi? İşte yanıtı..

GELİNİM MUTFAKTA ALEYNA DİSKALİFİYE BOMBASI PATLADI! 3 Mayıs Gelinim Mutfakta Aleyna Neden Yok BELLİ OLDU! Gelinim Mutfakta Aleyna Demir Elendi Mi?

Kanal D gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta 1380. bölüm bomba patladı. 3 Mayıs Cuma günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta hafta finali bölümünde şaşırtan anlar ekrana geldi. Daha önce hastalık sebebiyle programdan ayrılmak zorunda kalan Gelinim Mutfakta Aleyna ile kayınvalidesi Cabbar Songül geri döndü. Altın yarışına kaldığı yerden devam eden Gelinim Mutfakta Aleyna ile kayınvalidesi Songül flaş gelişme ekrana geldi. 3 Mayıs Cuma günü flaş açıklama yapan Gelinim Mutfakta Aleyna yarışmadan elendi. Peki, Gelinim Mutfakta Aleyna neden yok? Gelinim Mutfakta Aleyna diskalifiye mi oldu? İşte merak edilenler..

3 MAYIS GELİNİM MUTFAKTA ALEYNA NEDEN YOK?

3 Mayıs Cuma günü Gelinim Mutfakta Aleyna Demir yarışmadan elendi. Daha önce hastalık sebebiyle bir anda hafta finali günü yarışmadan elenen Aleyna ile kayınvalidesi Songül bir kez daha ortadan kayboldu. Hastalığı atlatıp altın yarışına devam eden Gelinim Mutfakta Aleyna 1 haftalık yarışın ardından bir kez daha elendi. 3 Mayıs Cuma günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1380. bölüm açıklama yapan sunucu Nursel Ergin çok şaşırılacak detayları paylaştı.

GELİNİM MUTFAKTA ALEYNA DİSKALİFİYE BOMBASI PATLADI! 3 Mayıs Gelinim Mutfakta Aleyna Neden Yok BELLİ OLDU! Gelinim Mutfakta Aleyna Demir Elendi Mi? - Resim : 1

GELİNİM MUTFAKTA ALEYNA DEMİR DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Gelinim Mutfakta Aleyna Demir diskalifiye edildi. Gelinim Mutfakta sevilen yarışmacılarından Aleyna Demir ile kayınvalidesi Cabbar Songül bir süre yarışmaya devam etti. Sakarya’da yaşayan 24 yaşındaki Gelinim Mutfakta Aleyna Demir aslen Sakaryalı. 2 yıldır nişanlı olan Aleyna tıbbi sekreterlik mezunu ama şu an çalışmıyor. Kayınvalidesi için, “Cabbar Songül denildiği zaman herkes bir yaka silker ondan” diyen Aleyna ile Songül arasındaki çekişmeler bir türlü bitmedi.

GELİNİM MUTFAKTA ALEYNA INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN