Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta Aleyna İle Kaynanası Cabbar Songül Erken Son: Gelinim Mutfakta Aleyna Elendi Mi BELLİ OLDU! Gelinim Mutfakta Aleyna Neden Yok?

Gelinim Mutfakta Aleyna flaş gelişme ekrana geldi. 19 Nisan Cuma günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1370. bölüm Aleyna’nın olmayışının ardındaki neden belli oldu. Hafta finali yarışında görünmeyen Aleyna ile kayınvalidesi Cabbar Songül açıklaması geldi. Peki, Gelinim Mutfakta Aleyna elendi mi? İşte yanıtı..

Gelinim Mutfakta Aleyna flaş

Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında son dakika olayı açığa çıktı. Haftanın 5 günü saatler 13.00 olduğunda yayına giren Gelinim Mutfakta 1370. bölüm hiç hesapta olmayan hadise gündeme geldi. 19 Nisan Cuma günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta yeni bölüm Aleyna ile kayınvalidesi Songül ekrana çıkmadı. Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin flaş haberi duyurdu. Ekran başındaki izleyiciler Gelinim Mutfakta Aleyna neden yok sorusuna yanıt buldu. Peki, Gelinim Mutfakta Aleyna kimdir? Gelinim Mutfakta Aleyna elendi mi? İşte Gelinim Mutfakta Aleyna açıklaması..

GELİNİM MUTFAKTA ALEYNA ELENDİ Mİ? NEDEN YOK?

Gelinim Mutfakta Aleyna elendi mi neden yok merak eden izleyiciler için hemen söyleyelim ki Aleyna artık yarışmada yer alamayacak. Bu hafta sürekli hasta olduğu konuşulan Gelinim Mutfakta Aleyna’nın bünyesi daha fazla kaldırmadı ve hastanelik oldu. 19 Nisan Cuma günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1370. bölüm sunucu Nursel Ergin’den açıklama geldi. Gelinim Mutfakta Aleyna’nın çok hasta olduğunu duyuran Nursel Ergin, eski sağlığına kavuşana kadar Aleyna ile kayınvalidesi Songül hanımın yarışmadan elendiğini duyurdu. Gelinim Mutfakta Aleyna sağlığına kavuştuğu durumda eğer isterse tekrar yarışma şansı var.

GELİNİM MUTFAKTA ALEYNA DEMİR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Aleyna Demir, 11 Mart Pazartesi günü Gelinim Mutfakta yarışmasına katıldı. Gelinim Mutfakta yarışmasına kayınvalidesi Cabbar Songül ile katılan Aleyna Demir altın yarışına başladı. Sakarya’da yaşayan 24 yaşındaki Gelinim Mutfakta Aleyna Demir aslen Sakaryalı. 2 yıldır nişanlı olan Aleyna tıbbi sekreterlik mezunu ama şu an çalışmıyor. Kayınvalidesi için, “Cabbar Songül denildiği zaman herkes bir yaka silker ondan” diyen Aleyna ile Songül arasında sürekli bir çekişme yaşandı. 19 Nisan Cuma günü Gelinim Mutfakta Aleyna ile kayınvalidesi Songül hastalık sebebiyle yarışmadan elendi.

GELİNİM MUTFAKTA ALEYNA INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN