GELİNİM MUTFAKTA ALTIN GÜNÜ TATLISI TARİFİ 14 AĞUSTOS: Altın Günü Tatlısı Nasıl Yapılır?

14 Ağustos Çarşamba günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1428. bölüm yıldızı Altın Günü Tatlısı oldu. 4 gelin tezgah başına geçti ve günün yemeği için iddiasını konuşturmaya başladı. Peki, Altın Günü Tatlısı nasıl yapılır? İşte 14 Ağustos Gelinim Mutfakta Altın Günü Tatlısı tarifi..

GELİNİM MUTFAKTA ALTIN GÜNÜ TATLISI TARİFİ 14 AĞUSTOS: Altın Günü Tatlısı Nasıl Yapılır?

Gelinim Mutfakta Altın Günü Tatlısı tarifi araştıran izleyicilerin beklediği an geldi. 14 Ağustos Çarşamba günü izleyicilerin merakla beklediği Gelinim Mutfakta yarışında günün lezzeti belli oldu. 4 gelinin bugünkü ödevi Altın Günü Tatlısı oldu. Peki, Altın Günü Tatlısı nasıl yapılır? İşte 14 Ağustos Gelinim Mutfakta Altın Günü Tatlısı tarifi..

GELİNİM MUTFAKTA ALTIN GÜNÜ TATLISI TARİFİ

MALZEMELER

1,5 paket petibör bisküvi

1 paket kakaolu puding

4 su bardağı süt

Üzeri İçin;

Hindistan cevizi

1 su bardağı badem içi

ALTIN GÜNÜ TATLISI NASIL YAPILIR?

Gelinim Mutfakta Altın Günü Tatlısı için kakaolu pudingi karıştırın. Üzerine sütü ekleyip koyulaşmasını bekleyin.

Uygun bir borcama petibör bisküvinin bir kısmını dizin. Hazır olan pudingin üçte birini bisküvilerin üzerine döküp kaşıkla yayın.

Pudingin üzerine bir kat daha bisküvi dizip tekrar yayın. Bir kat daha bisküvi dizip pastanın her yerini kaplayın. Üzerini Hindistan cevizi ile kaplayın. Herkese afiyet olsun..

Kaynak: Şermin Temur