Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta Beyhan Kimdir? Kaynana Beyhan Öksüz Kaç Yaşında? Instagram Adresi

Gelinim Mutfakta’nın olaylı kaynanası Beyhan Öksüz yarışmaya geri döndü. Nursel Ergin’in sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta’nın yeni haftasında programa dahil olan kaynana Beyhan Öksüz araştırmaları başladı. Peki, Gelinim Mutfakta Beyhan kim? Beyhan Öksüz kaç yaşında? İşte yanıtı..

Gelinim Mutfakta'nın olaylı kaynanası

Her gün çeyrek altın yarışına girişen gelin kaynana programı Gelinim Mutfakta yeni haftaya hızlı başladı. Elenen gelin ve kaynananın yerine yenileri geldi. 2-6 Ekim haftasında programa katılan isim Gelinim Mutfakta tarihine adını yazdıran Beyhan Öksüz ve gelini Yeşim oldu. Her hafta finalinde 10 altın bilezik için mücadele eden gelinler düğmeye bastı. Yeşim’in gelmesiyle iyice ortalık karıştı. 4 Ekim Çarşamba günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında puanlarıyla tarih yazan kaynana Beyhan damga vurdu. Puan tahtasında adı olan Yeşim’in kaynanası Beyhan Öksüz’ün hayatı mercek altına alındı. Peki, Gelinim Mutfakta kaynana Beyhan kimdir? İşte merak edilenler..

GELİNİM MUTFAKTA BEYHAN ÖKSÜZ KİMDİR?

Gelinim Mutfakta tarihine adını yazdıran kaynana Beyhan Öksüz araştırılmaya başladı. Programa gelini Yeşim Öksüz ile katılan Beyhan kaynana araştırıldı. Daha önce programdan annesi hasta olduğu için ayrılmak isteyen Beyhan kaynana enerjisini toplayıp geri döndü. Gelinim Mutfakta 2-6 Ekim haftasına bomba bir giriş yapan Beyhan Öksüz annesini kaybettiğini açıkladı. 55 yaşında olan Gelinim Mutfakta yarışının dişli kaynanası Beyhan aslen Amasyalı. 32 yıllık evli olan Beyhan hanımın iki çocuğu, bir torunu var. Aşçı olan kaynana Beyhan kaşlarıyla odak noktası oldu.

GELİNİM MUTFAKTA BEYHAN ÖKSÜZ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çarşamba günlerinin sevilen yapımı Sandık
Sıradaki Haber Sandık Kokusu Ayça Kim? Nesrin Cavadzade Kimdir, Kaç Yaşında? Nesrin Cavadzade Hangi Dizilerde Oynadı?