Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta Bugün Kim Elendi BELLİ OLDU: 16 Şubat Gelinim Mutfakta PUAN DURUMU! Kanal D Gelinim Mutfakta Bilezikleri Kim Aldı?

Gelinim Mutfakta 4 günlük toplam puan durumu açıklandı. Yeşim, Tuğba, Şafak ve Gözde gelinlerin Kayseri Usulü Nevzine Tatlısı yaptığı Gelinim Mutfakta haftalık puan durumu belli oldu. 16 şubat Cuma günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta hafta finalinde çeyrek altın ve 10 altın bilezik sahibini buldu. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim elendi? İşte 16 Şubat Gelinim Mutfakta puan durumu..

Gelinim Mutfakta 4 günlük

Bir hafta finalinin daha gelip çattığı Gelinim Mutfakta 1325. bölüm birincisi belli oldu. Hafta içi 5 gün yayına giren Gelinim Mutfakta 4 günlük toplam puan durumu açıklandı. Hafta boyunca çeyrek altın kazanmaya çalışan gelinler hafta finali gününde 10 altın bilezik için yarıştı. 16 Şubat Cuma Gelinim Mutfakta haftalık puan durumu belli oldu. 16 Şubat Cuma günü Nevzine tatlısı yapan gelinler çeyrek altın ve 10 altın bileziği kaptı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim elendi, Gelinim Mutfakta bugün çeyrek altını kim aldı? İşte 16 Şubat Gelinim Mutfakta puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta 16 Şubat 2024 puan durumu araştıran izleyiciye son durum mesajı verildi. 16 Şubat Cuma günü hafta finali bölümüyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta Nevzine tatlısı yapıldı. 4 gelin maharetlerini konuşturdu. Hafta boyunca çeyrek altın hafta finalinde 10 altın bilezik kazanmak isteyen gelinler hünerlerini sergiledi. Günün en yüksek puanını almak için çabalayan gelinler Nevzine tatlısı yaparak çeyrek altın kazandı. Birbirinden dişli gelinler ile kayınvalidelerin altın yarışında eski yeni kadro tartışması bitmek bilmedi. Arzu ve Şule kaynana Beyhan ile Gönül kaynananın artık yolun sonuna geldiğini ve programdan elenmesi gerektiğini söyleyince sesler yükseldi.

16 ŞUBAT GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

16 Şubat Gelinim Mutfakta puan durumu açıklandı. Hafta boyunca yarışan gelinler ile kayınvalideler arasında altın kapışması bitmedi. Hafta finali bölümüyle ekran macerasına devam eden Gelinim Mutfakta yeni bölüm puanları sıralandı. Günün yemeği olarak Kayseri usulü Nevzine tatlısı yapan gelinler arasında Tuğba en yüksek puanı aldı ve çeyrek altın kazandı. 16 Şubat Gelinim Mutfakta hafta finali bölümünde hafta boyunca en yüksek puanlara sahip gelin Tuğba 10 altın bileziği kaptı. Hafta boyunca en düşük puanları alan gelin ile kayınvalidesinin elemesi iptal edildi. Gelinim Mutfakta yarışına bu hafta veda eden yok. İşte Gelinim Mutfakta 16 Şubat 2024 puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA GÖZDE – 11

GELİNİM MUTFAKTA ŞAFAK – 17

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM – 5

GELİNİM MUTFAKTA TUĞBA – 23

GELİNİM MUTFAKTA 4 GÜNLÜK TOPLAM PUAN DURUMU

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM – 67

GELİNİM MUTFAKTA TUĞBA- 95

GELİNİM MUTFAKTA GÖZDE- 56

GELİNİM MUTFAKTA ŞAFAK- 60