Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta Bugün Kim Elendi BELLİ OLDU: Gelinim Mutfakta 1 Mart 2024 PUAN DURUMU! 1 Mart Gelinim Mutfakta Bugün Kim 1. Oldu?

1 Mart Cuma günü Panda Pasta yapan gelinler çeyrek altını kaptı. Gelinim Mutfakta hafta finali yayınında 10 altın bilezik sahibini buldu. Gelinim Mutfakta bu hafta puan durumu belli oldu. Peki, Gelinim Mutfakta 1 Mart kim ekendi? İşte 1 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu..

1 Mart Cuma günü

Gelinim Mutfakta 1 Mart kim elendi araştırmaları hızlandı. Gelinim Mutfakta 1 Mart 2024 puan durumu açıklandı. Hafta finali bölümüyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1335. bölüm çeyrek altın ve 10 altın bilezik kazanan gelin belli oldu. Gelinim Mutfakta toplam puan durumu netleşti. Milyonların severek takip ettiği Kanal D canlı yayın Gelinim Mutfakta final bölümünde Panda Pasta yapan gelinler puanlarını aldı. Peki, 1 Mart Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? İşte Gelinim Mutfakta 1 Mart 2024 puan durumu..

1 MART GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM ELENDİ?

1 Mart Gelinim Mutfakta bu hafta puan durumu netleşti. Hafta finali bölümüyle ekran macerasına devam eden Gelinim Mutfakta yeni bölüm gelinler çıldırdı. Haftanın finaliyle izleyicilerin karşısına gelen Gelinim Mutfakta 1335. bölüm izleyenler Yeşim ile Tuğba kavgasına odaklandı. Saç saça baş başa kavga eden Yeşim ile Tuğba’nın tartışma nedeni ortaya çıktı. Kıyafet meselesinden kavga çıktığını söyleyen Yeşim, “Sende iyice züğürt ağa oldun. Çıkart artık şunu üzerinden dedi bana diye konuştu. Tuğba ise, “Bana durduk yere sataştı. Ben senin gibi akrabaları tek tek gezip borç almıyorum dedi bana. Bölümlere bakılsın benleyken bu elbiseyi giymiş mi ben nerden bileyim” dedi. Büyük kavgayla stüdyoyu birbirine katan Yeşim ve Tuğba’nın yeni haftaya -5 ceza puanıyla başlayacağı açıklandı.

GELİNİM MUTFAKTA 1 MART 2024 PUAN DURUMU

1 Mart 2024 Cuma günü Panda Pasta yapan gelinlerin puanları belli oldu. Gelinim Mutfakta Yeşim, Tuğba, Şafak ve Gözde hafta sonuçlarını öğrendi. Hafta finali bölümüyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta bu hafta puan durumu araştıran izleyiciler son duruma odaklandı. Panda Pasta yapan gelinler arasında günün en yüksek puanını Yeşim aldı ve çeyrek altın kazandı. 1 Mart Gelinim Mutfakta 10 altın bilezik kazanan gelin ise Tuğba oldu. Gelinim Mutfakta 1 Mart Cuma günü en düşük puanlara sahip olan Şafak gelin ve kayınvalidesi Arzu elendi. İşte Gelinim Mutfakta 1 Mart 2024 puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM PUAN – 19

GELİNİM MUTFAKTA GÖZDE PUAN – 17

GELİNİM MUTFAKTA TUĞBA PUAN – 10

GELİNİM MUTFAKTA ŞAFAK PUAN- 9

GELİNİM MUTFAKTA TOPLAM PUAN DURUMU

GELİNİM MUTFAKTA TUĞBA PUAN – 73

GELİNİM MUTFAKTA GÖZDE PUAN – 72

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM PUAN – 69

GELİNİM MUTFAKTA ŞAFAK PUAN- 46