Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta Ezgi Büşra Göksel Kimdir? Gelinim Mutfakta Yeni Gelin Ezgi Instagram

Nursel Ergin’in sunduğu Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni gelini Ezgi Büşra Göksel fırtına estirdi. Haftaya fişek gibi başlayan yeni gelin Ezgi Büşra Göksel kayınvalidesini alıp altın yarışına dahil oldu. Peki, Gelinim Mutfakta yeni gelin Ezgi Büşra Göksel kimdir, kaç yaşında? İşte yanıtı..

Nursel Ergin'in sunduğu Gelinim

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışında yeni gün başladı. 30 Ekim Pazartesi günü Gelinim Mutfakta yarışmasına katılan yeni gelinler ile yeni kayınvalideler tanıtıldı. Gündüz kuşağının en sevilen yemek yarışmasında altın yarışı daha da hızlandı. Hiçbir bölümünü kaçırmayan Gelinim Mutfakta izleyicileri yeni gelin Ezgi Büşra Göksel’i mercek altına aldı. “Ben görücü usulü evlendim” diyerek diğer gelinleri şoke eden yeni gelin Ezgi Büşra Göksel açıklamaları güne damga vurdu. Milyonlarca izleyicinin gündeminde ilk sırada yer alan Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni gelini Ezgi Büşra Göksel bilgilerini sizler için derledik. 31 Ekim Salı günü yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan yeni gelin Ezgi Büşra Göksel merak edilen hayat hikayesi haberimizde..

GELİNİM MUTFAKTA 30 EKİM 2023 PUAN DURUMU

EZGİ: 12

YEŞİM: 16

TUĞBA: 5

ALEYNA: 18

GELİNİM MUTFAKTA EZGİ BÜŞRA GÖKSEL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

30 Ekim Pazartesi günü 5 günlük mücadelenin ilk günü başladı. Gelinim Mutfakta ekibi geçtiğimiz hafta elenen gelin ve kaynanaların ardından tekrar şekillendi. Gelinim Mutfakta yeni haftanın iddialı gelini Ezgi Büşra Göksel oldu. Programa kayınvalidesi Sultan Göksel ile katılan Ezgi Büşra Göksel 1995 yılında doğdu. Aslen Gaziantepli olan Ezgi Büşra Göksel 3 aylık evli. Henüz çiçeği burnunda gelin olan Gelinim Mutfakta Ezgi Büşra programa damgasını vurdu. Haftanın ilk yemeği olarak Rize Kavurması ve Mısırlı Pilav yapan iddialı gelin kayınvalidelerden puanlarını topladı. 2023 yılında evlenen Ezgi Büşra Göksel 28 yaşında. Sağlık personeli olan Gelinim Mutfakta yeni gelini Ezgi Büşra şu an çalışmıyor. Kayınvalidesi Sultan ile Gelinim Mutfakta maratonuna dahil olan Ezgi Büşra Göksel altınların hepsini almak için her şeyi yapacağını söyledi. Yeni bölüm tanıtımında “Ben görücü usulü evlendim” diyen yeni gelin Ezgi şoke etti. Yeni gelin Ezgi Büşra Göksel Instagram hesabı bilinmiyor.