Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta Fasülye Diblesi Tarifi 30 Eylül Pazartesi: Hem Basit Hem Leziz Fasulye Diblesi Nasıl Yapılır?

Kanal D gündüz kuşağının sevilen programı Gelinim Mutfakta yeni haftaya adım attı. 30 Eylül Pazartesi günü ekran başına geçen izleyiciler Gelinim Mutfakta bugünkü yemeği Fasülye Diblesi olarak öğrendi. Peki, Fasülye Diblesi nasıl yapılır? İşte Gelinim Mutfakta Fasülye Diblesi tarifi..

Kanal D gündüz kuşağının

Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında yeni hafta maratonu başladı. Aslı Hünel’in sunumuyla ekran macerasına devam eden yemek yarışmasında günün yemeği Fasülye Diblesi oldu. Karadeniz yöresinin dillere destan lezzeti Fasülye Diblesi yapmak için tezgah başına geçen gelinler hünerlerini sergiledi. En leziz ve pratik Fasülye Diblesi yapımı için sizleri bilgilendireceğiz. İşte 30 Eylül Gelinim Mutfakta Fasülye Diblesi tarifi..

GELİNİM MUTFAKTA FASULYE DİBLESİ TARİFİ

MALZEMELER

1 kg fasulye

1 adet büyük soğan

2 adet büyük domates

1 çay bardağı pirinç

Yarım çay bardağı sıcak su

Karabiber

Pul biber

Tuz

FASULYE DİBLESİ NASIL YAPILIR?

Gelinim Mutfakta Fasulye Diblesi için fasulyeleri küçük küçük doğrayın. Domateslerin kabuklarını soyup küp küp doğrayın.

Ardından soğanları yemeklik olacak şekilde doğrayın. Tencereye sıvı yağ alıp kızdırın. Ardından soğanları içine ekleyip pişirin.

Üzerine fasulyeyi koyup kavurun. Ardından domatesleri ve baharatları ekleyip dibleyi karıştırın. En son pirinci ve suyu ekleyip harmanlayın. Deneyenlere afiyet olsun..