Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta Gizem Kimdir? Gelinim Mutfakta Gizem Başateş

Gelinim Mutfakta maratonuna yeni gelin ve kayınvalide dahil oldu. 25 Eylül Pazartesi günü Gelinim Mutfakta yarışına katılan Gizem gelin ve kaynanası Müslime merak konusu oldu. Yayına çıktıkları andan itibaren odak noktası olan Gizem Başateş kimdir sizler için araştırdık..

Gelinim Mutfakta maratonuna yeni

Gelinim Mutfakta Gizem Kimdir? Gelinim Mutfakta Gizem Başateş

Büyük bir fan kitlesine sahip olan Gelinim Mutfakta maratonu devam ediyor. 4 gelin ve 4 kayınvalidenin altın için yarıştığı Gelinim Mutfakta’nın yeni ekibi gelin Gizem Başateş ile kayınvalide Müslime Danışman oluyor. Programın sürekli takipçileri yeni gelin ile kaynananın hayatını araştırıyor. Stüdyoya girer girmez altın bilezikleri alacağını söyleyen kaynana Müslime dikkat çekiyor. Peki, yeni gelin Gizem Başateş kimdir? İşte yanıtı..

GELİNİM MUTFAKTA GİZEM BAŞATEŞ KİMDİR?

Geçtiğimiz hafta elenen gelin ve kayınvalidesinin ardından yarışmaya yeni isimler geldi. Haftanın 5 günü yayınlanan Gelinim Mutfakta yeni haftaya yeni gelin kaynanayla başladı. 25 Eylül Pazartesi günü yepyeni haftaya başlayan Gelinim Mutfakta maratonuna gelin Gizem Başateş ile kaynanası Müslime Danışman geldi. İzmir’den gelen gelin Gizem Başateş 30 yaşında. 9 yıldır evli olan Gizem’in 2 kızı var. Sivil havacılık mezunu olan Gizem şu an pidecide çalışıyor. Eşiyle tanışma hikayesi olay olan Gizem, ablasının telefonuna yanlışlıkla gelen mesaj üzerinden eşiyle tanıştığını söyledi. Nursel Ergin’in sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta programının yeni gelini Gizem Başateş’in bu hafta nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

GELİNİM MUTFAKTA GİZEM BAŞATEŞ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN