Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta Hacer Kaynana Bayıldı! Gelinim Mutfakta Aleyna Kaynanası Hacer Krize Girdi

20 Kasım Pazartesi günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışına Hacer kaynana damga vurdu. Gelini Aleyna Koca ile altın yarışına devam eden kaynana Hacer krize girdi. Gelinim Mutfakta 1261. bölümde Aleyna’nın nişanlısına villa aldırdığını duyan Hacer kaynana bayıldı. İşte Hacer kaynana ile gelini Aleyna arasında yaşanan krizin detayları..

20 Kasım Pazartesi günü

Kanal D ekranının en sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta yeni güne start verdi. Nursel Ergin’in sunumuyla ekrana gelen yarışmada altınlar sahibi bulmaya devam etti. Hafta içi her gün saat 13.00’da yayına giren altın yarışmasına Aleyna ile kaynanası Hacer damga vurdu. Programın en dişli isimlerinden gelin Aleyna ile kaynana Hacer arasında bu kez de villa krizi çıktı. Son bölümde radyo televizyon bölümünde okuyan Hacer kaynananın programda staj yapmak istemesiyle başlayan kriz ekrana geldi. Yönetmenden, “Siz burada yarışıyorsunuz” yanıtını alan Hacer Akıner çıldırdı. 20 Kasım Pazartesi günü ekrana gelen 1261. bölümde Aleyna’nın nişanlısından villa istediğini duyan Hacer kaynana krize girdi. İşte olay anı..

GELİNİM MUTFAKTA KAYNANA HACER NE OLDU?

Her gün birbirinden enteresan olayların işlendiği Gelinim Mutfakta programında yeni bölümde ortalık karıştı. Kayınvalide Hacer Hanım ile gelini Aleyna arasındaki gerginlik hat safhaya ulaştı. Geçtiğimiz hafta staj krizini yaşayan gelin kaynana lüks araba ile çıldırdı. Oğlunun gelini Aleyna’ya 2 milyon 200 TL değerinde araba aldığını gören Hacer kaynana deliye döndü. 20 Kasım Pazartesi günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1261. bölümde Aleyna, “Ben bu villayı çok beğendim. Bu villayı istiyorum. Kesinlikle kayınvalidem karışamaz” deyince olanlar oldu. Aleyna bombanın pimini çekip kayınvalidesinin eline verdi. Hacer kaynanadan Aleyna’ya, “Yeter artık ya. Vallahi kabus oldun artık. O ellerini oğlumun üzerinden çek artık. Yalvarıyorum. Artık bu duruma geldim” dedi. www.noktagazetesi.com.tr Aleyna gözyaşlarına boğuldu. Evin kaporasını verdiklerini söyleyen Aleyna’ya kaynanası, “O kaporayı hemen iade ediyorsun. Benim bundan çektiğim ne? Yeter Allahım sen yardım et” dedi. Stüdyoda fenalaşan Hacer kaynana bayıldı. Stüdyoda panik anlar yaşandı ve Hacer kaynana için ambulans istendi.

GELİNİM MUTFAKTA KAYNANA HACER AKINER KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Gelinim Mutfakta dişli kaynanalarından Hacer Akıner 50 yaşında. Gelini Aleyna Koca ile yarışmaya katılan Hacer kaynana oğlunu yaz aylarında evlendireceğini söyledi. 1973 doğumlu Hacer 32 yıllık evli. Afyonkarahisar’de yaşayan kaynana Hacer’in 1 oğlu var. Daha önceki açıklamalarında oğlunun parasını yemek istediğini, ancak çok erken evleneceği için bu duruma bozulduğunu söyledi. El sanatları öğretmeni olan kaynana Hacer Akıner ilk bölümden bu yana gelini Aleyna’yla hiç anlaşamadı. Aleyna’nın sürekli oğlunun parasını harcadığını söyleyen kaynana Hacer olaylara itiraz etti.

İŞTE GELİNİM MUTFAKTA HACER KAYNANA KRİZ ANI