Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta Hilal Diskalifiye! Gelinim Mutfakta Hilal Neden Diskalifiye Oldu?

Gelinim Mutfakta yarılmasında şoke eden detay açıklandı. 16 Kasım Perşembe günü ekrana gelen yeni bölümde gelinlerden Hilal Acar ile kayınvalidesi Arzu diskalifiye edildi. Nursel Ergin izleyiciyi şoke eden diskalifiye kararını açıkladı. Peki, Gelinim Mutfakta Hilal neden diskalifiye edildi? Gelinim Mutfakta diskalifiye neden oldu? İşte yanıtı..

Gelinim Mutfakta yarılmasında şoke

Gelinim Mutfakta kim diskalifiye oldu merak edenlere flaş haber geldi. 16 Kasım Perşembe günü izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta 1259. bölümde yarışmaya diskalifiye kararı geldi. Milyonları şoke eden olayın ardından Hilal Acar ve kayınvalidesi Arzu diskalifiye edildi. Gelinim Mutfakta yarılmasına hafta başında katılan gelin Hilal ve kaynanası Arzu yönetimin aldığı karar ile diskalifiye edildi. Flaş kararı duyan hem stüdyodaki gelin ve kayınvalideler hem de ekran başındaki izleyiciler şaşkınlıkla karşıladı. Peki, Gelinim Mutfakta neden diskalifiye edildi? Gelinim Mutfakta Hilal diskalifiye neden oldu? İşte yanıtı..

GELİNİM MUTFAKTA HİLAL NEDEN DİSKALİFİYE OLDU?

Gelinim Mutfakta 1259. bölümde şoke eden diskalifiye kararının gerekçesi merak edildi. Hafta başında Gelinim Mutfakta bölümüyle yarışa başlayan gelin Hilal ve kaynanası Arzu diskalifiye edildi. Gelinim Mutfakta yönetimin aldığı karar ile diskalifiye edilen gelin kaynananın sonu geldi. 16 Kasım Perşembe günü diskalifiye kararını açıklayan sunucu Nursel Ergin, “Hilal gelin ve kayınvalidesi Arzu hanım düne kadar aramızdaydı. Yarın da bir eleme var. Ne yazık ki dünkü çekimlerden sonra bir tatsızlık yaşadık maalesef. Bu olaylardan ötürü gelinimiz Hilal ve Arzu kayınvalidemiz Gelin Mutfakta’dan diskalifiye edilmiştir” dedi. Önceki gün Tuğba, Beyhan kaynananın bir kayınvalidenin daha aklına girdiğini söyleyerek Hilal’e, “Kayınvalidene sahip çık” dedi. Dünkü bölümde Hilal düğünde takılan bileziklerini eşinin bir yakınına ödünç verdiğini söyledi. Hilal ile kayınvalidesi Arzu arasında bu yüzden kriz çıktığı ve sonunda diskalifiyenin geldiği düşünülüyor.

GELİNİM MUTFAKTA HİLAL ACAR KİMDİR? NEDEN DİSKALİFİYE OLDU?

Elenen Gül ve kayınvalidesinin yerine Gelinim Mutfakta yarışına katılan Hilal Acar ile kayınvalidesi Arzu Acar oldu. Hilal 27 yaşında. Henüz 3 aylık evli olan çiçeği burnunda gelin Hilal Acar dış ticaret mezunu olduğunu söyledi. Şu an çalışmayan Hilal’in Amasya’da yaşadığı söylendi. Programa kucağındaki şans bebeği ile gelen yeni gelin Hilal Acar ile kayınvalidesi Amasyalı. Gelini Hilal ile altın kazanmaya gelen kaynana Arzu’da Amasyalı. 28 yıllık evli olan Arzu Acar’ın 3 çocuğu var. Bir çiftlikte çalıştığını söyleyen Arzu kaynana, oğlunun 1.90 cm boyunda olduğunu, gelininin çok kısa olduğu için onu yanına pek yakıştıramadığını söyledi. Hilal programda eşiyle 5 sene önce arkadaşımın düğününde tanıştığını söyledi. 16 Kasım Perşembe günü Hilal Acar ile kayınvalidesi Arzu Acar programdan diskalifiye edildi.

İŞTE GELİNİM MUTFAKTA HİLAL ACAR DİSKALİFİYE VİDEOSU