Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta Hilal Kimdir? Gelinim Mutfakta Hilal Acar Kaç Yaşında? Nereli?

Haftanın ilk yayınına başlayan Gelinim Mutfakta 252. haftanın gelin kaynanası belli oldu. Geçtiğimiz hafta elenen isimlerin yerine yenileri geldi. 13 Kasım Pazartesi günü izleyici karşısına çıkan Gelinim Mutfakta programının yeni gelini Hilal kimdir merak edildi. İşte beklenen Gelinim Mutfakta yeni gelin Hilal Acar bilgileri..

Haftanın ilk yayınına başlayan

Kanal D gündüz kuşağının en sevilen yarışmalarından Gelinim Mutfakta haftaya başladı. Hafta içi her gün yeni bölümü yayınlanan yemek yarışmasında günün en merak edilen ismi yeni gelin ve kaynanası oldu. 13 Kasım Pazartesi günü 252. haftaya giriş yapan Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni gelini Hilal Acar ile kayınvalidesi Arzu Acar oldu. Nursel Ergin’in sunumuyla ekrana gelen sevilen yarışma Gelinim Mutfakta yeni haftanın ilk günü programa katılan gelin Hilal bilgileri merak edildi. Nursel Ergin bu stüdyoya iki Amasyalı fazla deyip yeni gelin ile kaynanasını duyurdu. Çıtı pıtı gelin olan Hilal Acar kimdir, kaç yaşında, nereli sizler için derledik. İşte 13 Kasım Pazartesi günü yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni gelini Hilal Acar hayat hikayesi..

GELİNİM MUTFAKTA HİLAL ACAR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

13 Kasım Pazartesi günü Gelinim Mutfakta yarışmasına katılan gelin kaynana merak edildi. Geçtiğimiz hafta elenen Gül ve kayınvalidesinin yerine bu hafta yeni gelin Hilal ile kayınvalidesi Arzu yarışa katıldı. Sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta yeni gelini Hilal Acar oldu Aslen Amasyalı olan yeni gelin Hilal 27 yaşında. Henüz 3 aylık evli olan çiçeği burnunda gelin Hilal Acar dış ticaret mezunu. Şu an çalışmayan Hilal gelin Amasya’da yaşıyor. Programa kucağında bebeği ile gelen gelin, yıllardır yanında olan şans bebeğini bir an olsun bırakmıyor. Programda bir diğer Amasyalı olan Beyhan kaynana tarafından yeni geline, “Çamurdan olsa yine beğenirim Amasyalım benim” yorumu geldi. Hilal programa kayınvalidesi Arzu ile geldi. 50 yaşında olan Arzu kaynana Amasyalı. 28 yıllık evli olan Arzu’nun 3 çocuğu var. Bir çiftlikte çalışan Arzu kaynana, oğlunun 1.90 cm boyunda olduğunu, gelininin çok kısa olduğu için pek yakışmadıklarını söyledi. Eşiyle tanışma hikayesini anlatan Hilal gelin, “5 sene önce arkadaşımın düğününde beni görmüş. Arkadaşlarım Hilal’in evlilik düşüncesi yok diye önce söylemedi. Daha sonra arkadaşlarımızla bir toplu buluşalım dedik. Sonra eşim beni o fotoğrafta görünce arkadaşlarıma tekrar sormuş. Sonra da sosyal medya üzerinden beni ekledi. Öyle konuşmaya başladık. Konuşma ilerleyince 2 ay içerisinde evlilik yoluna girdik” dedi.

İŞTE GELİNİM MUTFAKTA YENİ GELİN KAYNANA VİDEOSU