Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta İrem Kim? Gelinim Mutfakta İrem Özbalcı Kaç Yaşında? Gelinim Mutfakta İrem Instagram

Elenen gelin ve kayınvalidelerin yerine yenilerinin katılmasıyla devam eden Gelinim Mutfakta yepyeni hafta başladı. Programın fanları Gelinim Mutfakta yeni gelin İrem Özbalcı kim merak etti. Kayınvalidesi Asiye’nin ona sormadan hiçbir iş yapmadığı yeni gelin İrem Özbalcı hayatı merak edildi. Peki, 4 Aralık Pazartesi günü altın yarışına katılan Gelinim Mutfakta İrem kimdir? İşte yanıtı..

Elenen gelin ve kayınvalidelerin

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, Gelinim Mutfakta kim elendi sorularının gündem olduğu yemek yarışmasında yeni hafta başladı. Kanal D ekranının en sık takip edilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta yeni gün start aldı. Sunucu Nursel Ergin sevilen yarışmanın yeni bölümünü başlattı. 4 Aralık Pazartesi günü altın yarışına katılan yeni gelin ve kayınvalidesi kim merak konusu oldu. Geçtiğimiz hafta boyunca en düşük puanlara sahip olan gelin Melek ile kaynanası Asiye veda etti. Gelinim Mutfakta popüler gelinler Yeşim, Tuğba ve Aleyna yarışa devam ederken bu haftanın yeni ismi İrem Özbalcı oldu. 4 Aralık Pazartesi günü saat 13.00’da yeni bölümü yayınlanan Gelinim Mutfakta programında günün ismi İrem ve kayınvalidesi Asiye oldu. Gelinim Mutfakta Melek yerine İrem Özbalcı dahil oldu. Melek’in kayınvalidesi Asiye yerine de kaynana odasına Asiye hanım katıldı. Yeni bölümde gelini İrem’e sormadan hiçbir şey söyleyemeyen Asiye kaynana dikkat çekti. Peki, Gelinim Mutfakta İrem kimdir? İşte merak edilen Gelinim Mutfakta yeni gelini İrem hayatı..

GELİNİM MUTFAKTA İREM ÖZBALCI KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Geçtiğimiz cuma günü elenen Melek ile kayınvalidesi Asiye hanım yerine programa yeni isimler katıldı. 4 Aralık Pazartesi günü saat 13.00’da 1271. bölümüyle izleyici karşısına çıkan Gelinim Mutfakta yeni bölümde programa yeni gelin İrem Özbalcı katıldı. Hafta içi her gün çeyrek altın, her hafta finalinde 10’ar gramlık 10 altın bilezik kazanmak için yarışan gelinler arasına yeni eklenen isim İrem oldu. Programa kayınvalidesi Asiye hanımla birlikte katılan yeni gelin İrem söylemleriyle şoke etti. Gelinim Mutfakta İrem’in kaynanası Asiye’nin her şeyi ona danışarak yapması herkesi delirtti. 28 yaşında olan İrem Özbalcı 2 aylık evli. Çiçeği burnunda olan yeni elin İrem muhasebeci ancak şimdi çalışmıyor.

GELİNİM MUTFAKTA ASİYE TİTİZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

İrem’in kaynanası Asiye Titiz Manisa’da yaşıyor. 55 yaşında olan yeni kaynana Asiye aslen Manisalı. 3 oğlu 3 gelini olan Asiye kaynana eşinden 25 yıl önce ayrılmış. Ev hanımı olan Asiye gelininden altınları yarı yarıya paylaşmalarını istedi ama İrem, “Hepsi benim” dedi. İrem’in kaynanası Asiye, “Durun hanımlar ben bir izin alıp geleyim kızımdan. Kızım beni soruyorlar tanıtayım mı kendimi. Gelinime sormadan bir şey anlatamam. Akşam beni cezalandırma olur mu annem” dedi. Nursel Ergin’i dahi şoke eden yeni gelin İrem, “Tatlı dilin çözemediği şeyi ben farklı yollarla çözmek zorunda kaldım. Belli başlı yaptırımlar olmak zorunda. Eğer oğluyla görüşmek istiyorsa benim dediklerimi yapmak zorunda. Sizde beni anlayın” dedi. Aleyna’nın kaynanası Hacer, “Bana bak senin gelinliğin burada sökmez” diyerek İrem’e yüklendi ve Asiye’ye, “Ben varım hiç korkma” diyerek destek oldu.

İŞTE GELİNİM MUTFAKTA YENİ GELİN İREM ÖZBALCI KAYNANASI ASİYE TİTİZ VİDEOSU