GELİNİM MUTFAKTA KAYNANA ÇATLATAN PASTA TARİFİ: Kaynana Çatlatan Pasta Nasıl Yapılır? (24 Mayıs) Gelinim Mutfakta Kaynana Çatlatan Pasta
24 Mayıs Cuma günü hafta finali bölümüyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1395. bölüm Kaynana Çatlatan Pasta yapıldı. Tezgah başına geçen gelinlerin çeyrek altın kazanmak için en iyi Kaynana Çatlatan Pasta tabağını çıkarması gerekiyor. İşte Gelinim Mutfakta Kaynana Çatlatan Pasta tarifi..
Kanal D fenomen yapım Gelinim Mutfakta hafta finali bölümü ekrana geldi. 24 Mayıs Cuma günü yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışında gözler günün menüsüne çevrildi. Hafta finali yarışında tezgah başına geçen gelinler en güzel Kaynana Çatlatan Pasta tabağını çıkarmak için kıyasıya yarıştı. Çeyrek altın kazandıran Kaynana Çatlatan Pasta tarifi püf noktaları geldi. Peki, Kaynana Çatlatan Pasta nasıl yapılır? İşte dillere destan Gelinim Mutfakta Kaynana Çatlatan Pasta tarifi..
GELİNİM MUTFAKTA KAYNANA ÇATLATAN PASTA TARİFİ
MALZEMELER
Keki İçin;
3 yumurta
9 yemek kaşığı şeker
9 yemek kaşığı süt
9 yemek kaşığı un
1 paket kabartma tozu
Şerbeti İçin:
3 su bardağı şeker
3 su bardağı su
Üzeri İçin:
Krem şanti
Süt
KAYNANA ÇATLATAN PASTA NASIL YAPILIR?
Gelinim Mutfakta Kaynana Çatlatan Pasta için önce yumurta, şeker ve sütü çırpın. Karışıma un ve kabartma tozu ekleyip tekrar çırpın.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin. Pastanın şerbeti için 1 su bardağı şekerin üzerine 2 su bardağı su ekleyip eritin. Keki soğuyunca şerbeti üzerine dökün.
Soğuduktan sonra üzerine krem şantiyle sütü çırpıp dökün. Üzerini dilediğiniz gibi süsleyin. Deneyenlere afiyet olsun..