Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta Kaynana Hacer Kimdir? Aleyna Kaynanası Hacer Akıner Yaşı

Gelinim Mutfakta yeni kaynanalardan Hacer Akıner yeni bölümle birlikte araştırılmaya başladı. Kanal D izleyicilerinin sevdiği program Gelinim Mutfakta kaynana Hacer Akıner kimdir araştırıldı. İşte merak edenler için Gelinim Mutfakta Aleyna Koca kaynanası Hacer Akıner bilgileri..

Gelinim Mutfakta yeni kaynanalardan

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışması her gün ekrana geliyor. Haftanın 5 günü yeni bölümü yayınlanan Gelinim Mutfakta dizisinin bu haftaki kaynanaları arasına adını yazdıran isimlerden biri de Aleyna’nın kaynanası oluyor. Kaynanasıyla sürekli tartışan Aleyna Koca ve kayınvalidesi Hacer Akıner merak ediliyor. Gelinim Mutfakta yeni bölümle birlikte izleyicilerin araştırmaya başladığı kaynana Hacer Akıner bilgileri haberimizde yer alıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kaynana Hacer kimdir? Aleyna kaynanası Hacer Akıner kaç yaşında? İşte yanıtı..

GELİNİM MUTFAKTA HACER AKINER KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Gelinim Mutfakta yeni hafta isimlerinden kaynana Hacer merak edildi. Her gün altın kazandıran yemek yarışması Gelinim Mutfakta’ya gelini Aleyna Koca ile gelen kaynana Hacer Akıner hayatı merak edildi. Oğlunun nişanlı olduğunu söyleyen kaynana Hacer’in gelini Aleyna ile diyaloglarını görenler krize giriyor. 1973 yılında dünyaya gelen kaynana Hacer’in 50 yaşında olduğu biliniyor. 32 yıllık evli olan Hacer Akıner, Afyonkarahisar ilinde ikamet ediyor. 1 oğlu olan Hacer kaynana ile gelini Aleyna ile oğlunu paylaşamıyor. El sanatları öğretmeni olan kaynana Hacer Akıner ilk bölümden bu yana geliniyle atışmadan duramıyor. Aleyna’nın oğlu ile sosyal medyadan tanıştığını söyleyen Hacer’den gelen, “Oğlum sarışınları sevdiği için gelinim kendini sarışınlara benzetmeye çalıştı” yorumu olay yaratıyor. Nursel Ergin’in araya girdiği Gelinim Mutfakta yarışına Aleyna Koca ile kaynanası Hacer Akıner damga vuruyor. Oldukça dişli bir kaynana olan Hacer ile Aleyna arasında günlerdir sarı saç kavgası yaşanıyor. İlk gün rakip kaynanalara, “Biz bugün kitabın önsözünü okuduk. Daha durun bakalım” diyerek gözdağı veren Aleyna’nın kaynanası Hacer Akıner bu hafta elenecek mi yoksa yola devam mı edecek bekleyip göreceğiz.