Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ AÇIKLANDI! Kanal D Canlı Gelinim Mutfakta Bilezikleri Kim Aldı? 23 Ağustos Gelinim Mutfakta Puan Durumu

23 Ağustos Cuma günü yayına giren Gelinim Mutfakta’da bir haftanın daha sonu geldi. Günün en çok puanını toplayan gelin çeyrek altın kazanırken hafta birincisi ise 10 altın bileziği kaptı. Peki, 23 Ağustos Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta bu hafta bilezikleri kim kazandı? İşte 23 Ağustos Gelinim Mutfakta puan durumu..

23 Ağustos Cuma günü

23 Ağustos Gelinim Mutfakta yarışmasında 4 gelin durumu araştıran izleyiciler haftanın son gününe odaklandı. Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta programında haftanın son günü altınlar sahibini buldu. Aslı Hünel’in sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta’da Tavuklu Beyti Sarma yapan gelinler puanlarını yarıştırdı ve sonuç ortaya çıktı. Peki, 23 Ağustos Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta bu hafta bilezikleri kim kazandı? İşte 23 Ağustos Gelinim Mutfakta puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM BİRİNCİ OLDU KİM ELENDİ?

Hafta içi her gün saat 13.00 olduğunda izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta yarışmasında günün en güzel Tavuklu Beyti Sarma tabağını hazırlayan gelin AYŞENUR çeyrek altını kaptı. Hafta boyunca en yüksek puanlara sahip olan gelin AYSUN 10 altın bilezik kazandı. Haftanın en düşük puanlarını alan gelin AYŞENUR ile kayınvalidesi AYSEL yarışmaya veda etti.

23 Ağustos Gelinim Mutfakta Kim Elendi : AYŞENUR

23 Ağustos Gelinim Mutfakta Çeyreği Kim Aldı : AYŞENUR

23 Ağustos Gelinim Mutfakta Bilezikleri Kim Aldı : AYSUN

23 AĞUSTOS GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

GELİNİM MUTFAKTA AYSUN – 16

GELİNİM MUTFAKTA YASEMİN – 9

GELİNİM MUTFAKTA AYŞENUR – 17

GELİNİM MUTFAKTA RABİA – 16

GELİNİM MUTFAKTA TOPLAM PUAN DURUMU

GELİNİM MUTFAKTA AYSUN – 80

GELİNİM MUTFAKTA YASEMİN – 61

GELİNİM MUTFAKTA AYŞENUR – 60

GELİNİM MUTFAKTA RABİA – 75