Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ TIKLA ÖĞREN: 29 Mart Gelinim Mutfakta Çeyreği Kim Aldı? Gelinim Mutfakta 29 Mart 2024 PUAN DURUMU

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ / Kanal D fenomen program Gelinim Mutfakta izleyicileri günün puan tablosuna odaklandı. 29 Mart Gelinim Mutfakta kim elendi merak eden izleyiciler için günün özeti geldi. Peki, Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta bugün çeyreği kim aldı? İşte 29 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ / 29 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu araştırması yapan izleyiciler son bölüme odaklandı. Hafta finali bölümüne yakışır Şefin Özel Pastası yapan gelinler puanlarını aldı. Gelinim Mutfakta Yeşim, Nuriye, Aleyna ve Damla arasında bir çeyrek altın ile 10 altın bilezik rekabeti hızlandı. Peki, 29 Mart Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta bugün çeyreği kim aldı? İşte Gelinim Mutfakta 29 Mart 2024 puan durumu..

29 MART GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

29 Mart Gelinim Mutfakta kim elendi merak eden izleyiciler son bölümü takibe aldı. Birbirinden iddialı 4 gelin ile 4 kayınvalidenin altın yarışında gözler hafta finaline çevrildi. Her hafta cuma günleri büyük final ile 10 altın bilezik dağıtan Gelinim Mutfakta 1355. bölüm birincisi merak edildi. oldu. Haftanın son günü Şefin Özel Pastası yapan gelinler 1’den 5’e kadar puan aldı. 29 Mart Cuma günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta son bölüm gelinler ile kayınvalideler puan yarışında sesleri iyice yükseltti.

GELİNİM MUTFAKTA 29 MART 2024 PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 29 Mart 2024 puan durumu merak eden izleyiciler sorgulamaya başladı. Bir hafta finalinin daha geldiği Gelinim Mutfakta 1355. bölüm birincisi DAMLA çeyreği yakasına taktı. 29 Mart Cuma günü Nuriye ve Aleyna -2 ceza puanı aldı. Büyük final gününde hafta boyunca en yüksek puanları toplayan DAMLA 10 altın bilezik kazandı. 29 Mart Gelinim Mutfakta hafta boyunca en düşük puanlara sahip olan gelin NURİYE ile kayınvalidesi SABAHAT yarışmaya veda etti. İşte Gelinim Mutfakta puan durumu toplam.

GELİNİM MUTFAKTA NURİYE- 3

GELİNİM MUTFAKTA DAMLA- 17

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM- 15

GELİNİM MUTFAKTA ALEYNA- 7

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU TOPLAM

GELİNİM MUTFAKTA NURİYE- 41

GELİNİM MUTFAKTA DAMLA- 75

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM- 73

GELİNİM MUTFAKTA ALEYNA- 61