GELİNİM MUTFAKTA KİRPİ PASTA TARİFİ: Kirpi Pasta Nasıl Yapılır? 17 Nisan Gelinim Mutfakta Kirpi Pasta Tarifi Yapımı ve Malzemeleri

Gelin ile kayınvalidelerin severek takip ettiği Gelinim Mutfakta 1368. bölüm ekrana geldi. 17 Nisan Çarşamba günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta yeni bölüm yıldızı Kirpi Pasta oldu. Yemelere doyamayacağınız Kirpi Pasta tarifini sizler için derledik. İşte 17 Nisan Gelinim Mutfakta Kirpi Pasta tarifi..

GELİNİM MUTFAKTA KİRPİ PASTA TARİFİ: Kirpi Pasta Nasıl Yapılır? 17 Nisan Gelinim Mutfakta Kirpi Pasta Tarifi Yapımı ve Malzemeleri

Gelinim Mutfakta Kirpi Pasta tarifi geldi. Birbirinden iddialı 4 gelin ile kayınvalidesinin yer aldığı Gelinim Mutfakta yarışmasında yeni gün yıldızı belli oldu. Haftanın üçüncü günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta yeni bölüm gelinlerin ödevi Kirpi Pasta oldu. Maharetli gelinler en güzel Kirpi Pasta tarifi için kolları sıvadı. Peki, Kirpi Pasta nasıl yapılır? İşte merak edenler için Gelinim Mutfakta Kirpi Pasta tarifi..

GELİNİM MUTFAKTA KİRPİ PASTA TARİFİ: Kirpi Pasta Nasıl Yapılır? 17 Nisan Gelinim Mutfakta Kirpi Pasta Tarifi Yapımı ve Malzemeleri - Resim : 1

GELİNİM MUTFAKTA KİRPİ PASTA TARİFİ

MALZEMELER:

Kek Malzemeleri:

3 yumurta

1 su bardağı şeker

1 su bardağı süt

1 çay bardağı sıvı yağ

2 su bardağı un

2 yemek kaşığı kakao

1 kabartma tozu

1 vanilya

Krema İçin:

1 poşet krem şanti

1 paket toz krema

2,5 su bardağı soğuk süt

1 çay bardağı damla çikolata

İçi İçin:

4 adet muz

GELİNİM MUTFAKTA KİRPİ PASTA TARİFİ: Kirpi Pasta Nasıl Yapılır? 17 Nisan Gelinim Mutfakta Kirpi Pasta Tarifi Yapımı ve Malzemeleri - Resim : 2

GELİNİM MUTFAKTA KİRPİ PASTA NASIL YAPILIR?

Gelinim Mutfakta Kirpi Pasta için yumurtaların sarısıyla beyazını ayrı kaplarda çırpın. Şekerin yarısı beyaza yarısı sarıya ekleyin.

Yumurta akını köpürtüp koyu bir kıvam olana kadar çırpın. Yumurta sarısını şeker eriyene kadar çırpın.

İçine sıvı yağ ve süt ekleyip çırpın. Ardından un, kabartma tozu, vanilya ve kakaoyu tel süzgeçte eleyip tekrar çırpın.

Köpürttüğünüz yumurta akını karışıma ekleyin. Kelepçeli kalıbın altına yağlı kağıt yerleştirip dökün.

170 derece önceden ısıtılmış fansız alt üst kısmı yanan fırında 45 dakika pişirin. Krema için şanti, toz krema ve sütü bir kaba alıp mikserle çırpın.

Damla çikolata ekleyip karıştırın. Kek soğuyunca kenarı havuz gibi kesip kaşık yardımıyla yarıya kadar oyun. Muzları uzun uzun kesip içini doldurun.

Üzerine krema kubbe olacak gibi doldurun. Kek parçalarını rondodan geçirip üzerini kapatın. Deneyenlere afiyet olsun..