GELİNİM MUTFAKTA KIYMET KOLUNA NE OLDU? Gelinim Mutfakta Kıymet Kolundaki İz Neden Oldu? Gelinim Mutfakta Kıymet Çoban Kimdir?

Gelinim Mutfakta yarışmasında kayınvalidesiyle birlikte altınları toplayan iddialı gelin Kıymet Çoban kolundaki izler izleyicinin dikkatini çekti. Kayınvalidesi Nurkadın ile altın yarışına hız veren Kıymet kolu merak ediliyor. Peki, Gelinim Mutfakta Kıymet koluna ne oldu? İşte yanıtı..

GELİNİM MUTFAKTA KIYMET KOLUNA NE OLDU? Gelinim Mutfakta Kıymet Kolundaki İz Neden Oldu? Gelinim Mutfakta Kıymet Çoban Kimdir?

Ev hanımlarının gözde programı Gelinim Mutfakta altın yarışı hız kesmedi. Hafta içi her gün ekrana gelen Gelinim Mutfakta maratonunda 6. sezon final serisi ekrana geldi. Saatler 13.00 olduğunda yayına giren Gelinim Mutfakta takipçileri gözlerini iddialı gelinlerden Kıymet Çoban'a çevirdi. Kayınvalidesi Nurkadın ile altın yarışına katılan Gelinim Mutfakta Kıymet kolundaki izler dikkat çekti. Peki, Gelinim Mutfakta Kıymet koluna ne oldu? İşte merak edilenler..

GELİNİM MUTFAKTA KIYMET KOLUNA NE OLDU? Gelinim Mutfakta Kıymet Kolundaki İz Neden Oldu? Gelinim Mutfakta Kıymet Çoban Kimdir? - Resim : 1

GELİNİM MUTFAKTA KIYMET KOLUNA NE OLDU?

Haftanın 5 günü Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında eski gelinlerden Kıymet Çoban stüdyoya geri döndü. 2019 yılında ekrana gelen Gelinim Mutfakta All Star yarışmacıları arasında yer alan Kıymet Çoban 2024 yılında bir kez daha yarışa katıldı. 6 yıllık evli olan Gelinim Mutfakta Kıymet koluna ne oldu merak edildi. Sol kolundaki izlerin ne olduğunu merak eden izleyiciler araştırma yaptı. Gelinim Mutfakta Kıymet kolundaki izlerin doğum lekesi olduğu düşünülüyor.

GELİNİM MUTFAKTA KIYMET KOLUNA NE OLDU? Gelinim Mutfakta Kıymet Kolundaki İz Neden Oldu? Gelinim Mutfakta Kıymet Çoban Kimdir? - Resim : 2

GELİNİM MUTFAKTA KIYMET ÇOBAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Gelinim Mutfakta All Star yarışmasında yer alan Kıymet Çoban 2019 yılında programa katıldı. 27 Mayıs Pazartesi günü bir kez daha yarışmaya katılan Gelinim Mutfakta Kıymet altın toplamaya başladı. 6 yıllık evli olan Kıymet'in 1,5 yaşında oğlu var. Aslen Ağrılı olan Kıymet Manisa’da yaşıyor. Gelinim Mutfakta Kıymet’in eşinin asker olduğu biliniyor. Programa kayınvalidesi Nurkadın Akdan ile katılan Gelinim Mutfakta Kıymet Çoban 6. sezon final serisinde bilezikleri ve çeyrek altınları kazanmaya çalışıyor.

GELİNİM MUTFAKTA KIYMET INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur