Gelinim Mutfakta Kremalı Tart TARİFİ: Kremalı Tart Kek Nasıl Yapılır? 28 Şubat Gelinim Mutfakta Kremalı Tart Malzemeleri ve Yapımı

Hafta ortası yayınıyla sevenlerinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta 1333. bölüm başladı. 28 Şubat Çarşamba günü yayınlanan Gelinim Mutfakta yeni bölüm tatlı tarifiyle başladı. Bir yiyenin bir daha unutamadığı Gelinim Mutfakta Kremalı Tart tarifi geldi. İşte hem leziz hem pratik Gelinim Mutfakta Kremalı Tart tarifi..

Gelinim Mutfakta Kremalı Tart TARİFİ: Kremalı Tart Kek Nasıl Yapılır? 28 Şubat Gelinim Mutfakta Kremalı Tart Malzemeleri ve Yapımı

Kanal D gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta yeni bölüm başladı. Haftanın 5 günü yayına giren Gelinim Mutfakta 1333. bölüm yıldızı Kremalı Tart yapımına geçildi. Tezgah başına geçen gelinlerin görevi bugünkü en iyi Kremalı Tart tabağını hazırlamak oldu. 28 Şubat Çarşamba günü saatler 13.30 olduğunda yayına giren Gelinim Mutfakta Kremalı Tart tarifinin püf noktalarını sizler için derledik. Peki, Kremalı Tart kek nasıl yapılır? İşte en kolay Gelinim Mutfakta Kremalı Tart tarifi..

Gelinim Mutfakta Kremalı Tart TARİFİ: Kremalı Tart Kek Nasıl Yapılır? 28 Şubat Gelinim Mutfakta Kremalı Tart Malzemeleri ve Yapımı - Resim : 1

28 ŞUBAT GELİNİM MUTFAKTA KREMALI TART TARİFİ

MALZEMELER:

Tabanı için:

50 gram pudra şekeri

200 gram un

100 gram tereyağı

1 yumurta

Bir tutam tuz

Kreması için:

2 su bardağı süt

3 yumurta sarısı

Yarım su bardağı şeker

2 yemek kaşığı nişasta

1 tatlı kaşığı vanilya özütü

Gelinim Mutfakta Kremalı Tart TARİFİ: Kremalı Tart Kek Nasıl Yapılır? 28 Şubat Gelinim Mutfakta Kremalı Tart Malzemeleri ve Yapımı - Resim : 2

Üzeri için:

Dilediğiniz meyveler

Pudra şekeri

Çikolata sos

KREMALI TART NASIL YAPILIR?

Gelinim Mutfakta kremalı tart için önce fırını 180 derecede ısıtıp tart kalıbını yağlayın. Ardından un, pudra şekeri ve tuzu karıştırın.

Tereyağını ekleyip karıştırın. Karışımın ortasını havuz gibi açıp yumurta kırın. Hamuru yoğurup iyice yoğurun. Streç filme sarıp dinlendirin.

Hamuru tart kalıbına yayıp üzerine çatalla delikler açın. Önceden ısıtılmış fırında 15-20 dakika pişirin.

Kreması için sos tenceresine süt, yumurta sarıları, şeker ve nişasta alıp karıştırın. Ocaktan alıp vanilya özütü ekleyin.

Kremayı tart tabanının üzerine döküp spatulayla üzerini düzeltin. Üzerini dilediğiniz meyvelerle süsleyip pudra şekeri serpin. Herkese afiyet olsun..