GELİNİM MUTFAKTA LOR PEYNİRLİ CHEESECAKE TARİFİ: Peynirli Cheesecake Nasıl Yapılır? 31 Mayıs 2024 Cuma Gelinim Mutfakta Lor Peynirli Cheesecake Malzemeleri

Kanal D fenomen yapım Gelinim Mutfakta 1400. bölüm yıldızı Lor Peynirli Cheesecake oldu. 10 altın bilezik için yarışan gelinlerin ödevi Lor Peynirli Cheesecake yapımı başladı. Davet sofralarının en şık elemanı Lor Peynirli Cheesecake tarifini sizler için araştırdık. İşte Gelinim Mutfakta Lor Peynirli Cheesecake tarifi..

GELİNİM MUTFAKTA LOR PEYNİRLİ CHEESECAKE TARİFİ: Peynirli Cheesecake Nasıl Yapılır? 31 Mayıs 2024 Cuma Gelinim Mutfakta Lor Peynirli Cheesecake Malzemeleri

GELİNİM MUTFAKTA LOR PEYNİRLİ CHEESECAKE TARİFİ

Kreması İçin:

500 gram tam yağlı lor peyniri

3 adet yumurta

1 su bardağı süt

1 su bardağı toz şeker

2,5 yemek kaşığı pudra şekeri

4 yemek kaşığı krema

3 yemek kaşığı nişasta

1 paket şekerli vanilin

GELİNİM MUTFAKTA LOR PEYNİRLİ CHEESECAKE TARİFİ: Peynirli Cheesecake Nasıl Yapılır? 31 Mayıs 2024 Cuma Gelinim Mutfakta Lor Peynirli Cheesecake Malzemeleri - Resim : 1

Bisküvisi İçin:

3 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı

3 paket yulaflı bisküvi

2 yemek kaşığı

Hindistan cevizi

1 tatlı kaşığı tarçın

Yarım çay kaşığı tuz

1 çay kaşığı toz zencefil

Tuzlu Karamel İçin:

1 su bardağı toz şeker

1 su bardağı krema

LOR PEYNİRLİ CHEESECAKE NASIL YAPILIR?

Gelinim Mutfakta Lor Peynirli Cheesecake için tereyağını eritip bisküvileri rondodan geçirin. Hindistan cevizi, toz zencefil, tarçın ve tuzu yoğurun.

Kalıba pişirme kağıdı serip hamuru kenarlara gelecek şekilde yayın. Kreması için yumurta hariç tüm malzemeleri karıştırın. Yumurtaları teker teker ekleyin.

Tabanı çıkarıp krema karışımını üzerine yayın. Fırını 170 derecede ısıtıp 50 dakika cheesecake pişirin. Piştikten sonra fırından çıkarmayın.

Fırının kapağını aralayıp soğutun. Tuzlu karamel için tavaya toz şeker alıp eritin. Şeker karamel rengini alana kadar karıştırın. Üzerine krema ekleyin.

Merengi için pudra şekeri ve yumurta beyazını çırpın. Merengi pastanın üzerine yayıp istediğiniz şekilde süsleyin. Deneyenlere şimdiden afiyet olsun..

Kaynak: yemek.com