GELİNİM MUTFAKTA NURSEL ERGİN AYRILIK BOMBASI PATLADI! Gelinim Mutfakta Yeni Sunucusu Kim BELLİ OLDU! Hem De Öyle Bir İsim Ki..

Kanal D'nin rekortmen gündüz kuşağı yapımı Gelinim Mutfakta ayrılık bombası patladı. Yeni sezonu için geri sayıma geçilen Gelinim Mutfakta yarışında güzeller güzeli sunucu Nursel Ergin ayrılığı izleyenleri üzdü. Müsaadesini isteyen Nursel Ergin yerine gelecek isim belli oldu. Peki, Gelinim Mutfakta yeni sunucusu kim? İşte büyük transfer..

GELİNİM MUTFAKTA NURSEL ERGİN AYRILIK BOMBASI PATLADI! Gelinim Mutfakta Yeni Sunucusu Kim BELLİ OLDU! Hem De Öyle Bir İsim Ki..

Kanal D ekranında yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta yarışması sezon finali yaptı. Yaz tatilinde programa ara verildi. Eylül ayında yeni sezonu ve bomba yarışmacılarıyla tekrar start alacak olan Gelinim Mutfakta yarışında sunucu değişimi patlak verdi. Seda Sayan, Fatih Ürek, Onur Büyüktopçu, Demet Akalın gibi ünlü isimlerin sunuculuk yaptığı Gelinim Mutfakta yeni sunucusu kim belli oldu. İzleyenlerin Nursel Ergin Gelinim Mutfakta neden ayrıldı sorusu yanıt buldu. Meğer büyük transfer varmış..

GELİNİM MUTFAKTA NURSEL ERGİN AYRILIK BOMBASI PATLADI! Gelinim Mutfakta Yeni Sunucusu Kim BELLİ OLDU! Hem De Öyle Bir İsim Ki.. - Resim : 1

NURSEL ERGİN GELİNİM MUTFAKTA NEDEN AYRILDI?

Birbirinden ünlü isimlerin sunuculuk yaptığı Gelinim Mutfakta yarışmasında Seda Sayan, Fatih Ürek, Onur Büyüktopçu, Yıldız Yağmuru, Demet Akalın sunucu koltuğuna oturdu. Her gün saatler 13.00 olduğunda yayına giren Gelinim Mutfakta yarışında en son Nursel Ergin sunuculuk yapmaya başladı. Nursel Ergin sayesinde büyük bir üne kavuşan Gelinim Mutfakta yarışmasında bundan böyle Gelin Evi sunucusu Aslı Hünel yer alacak.

GELİNİM MUTFAKTA NURSEL ERGİN AYRILIK BOMBASI PATLADI! Gelinim Mutfakta Yeni Sunucusu Kim BELLİ OLDU! Hem De Öyle Bir İsim Ki.. - Resim : 2

GELİNİM MUTFAKTA YENİ SUNUCUSU KİM?

Gelinim Mutfakta kim sunacak sorusunun yanıtı Aslı Hünel oldu. Eylül ayında start alacak yeni sezonda sunucu koltuğunda Aslı Hünel oturacak. Aslı Hünel Show TV'de yayınlanan Gelin Evi programında sunuculuk yapıyordu ancak ünlü sunucunun ailesine zaman ayıramadığı ve şehir şehir gezdiği için Gelin Evi programından ayrıldığı biliniyordu. Yeni sezonda Aslı Hünel'in yeni durağı Kanal D efsanesi Gelinim Mutfakta programı olacak.

Kaynak: Şermin Temur