Gelinim Mutfakta Pınar Kimdir? Gelinim Mutfakta Pınar Gökbağ Kaç Yaşında? Instagram Adresi

Nursel Ergin'in sunuculuğunu yaptığı Gelinim Mutfakta yeni hafta başladı. Yeni haftada yeni gelin ve kaynana dahil oldu. 23 Ekim Pazartesi günü Gelinim Mutfakta kadrosuna 249. hafta yarışmacısı gelin Pınar Gülbağ ile kaynanası Fatma Toprak dahil oldu. Peki, dişli gelin Pınar Gülbağ kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Gelinim Mutfakta yeni bölüm başladı. Hafta içi her gün saatler 13.00'ı gösterdiğinde yeni bölümü yayınlanan Gelinim Mutfakta altın yarışı hız kesmedi. Fanlarının dört gözle beklediği haftanın ilk yayını start aldı. Nursel Ergin programa dahil olan yeni gelin ve kaynanayı anons etti. 23 Ekim Pazartesi günü yayınlanan 1241. bölümde yeni gelin ve kaynana göründü. Her gün çeyrek altın her hafta finalinde 10 altın bilezik için mücadele edecek yeni gelin Pınar Gülbağ ile kaynana Fatma Toprak oldu. İzleyicilerin araştırmalara başladığı yeni gelin Pınar kim? İşte merak edilen Gelinim Mutfakta Pınar Gülbağ bilgileri..

GELİNİM MUTFAKTA SON BÖLÜM YAŞANANLAR

Geçtiğimiz hafta 20 Ekim Cuma günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta hafta finalinde çeyrek altını Tuğba kazandı. 10 altın bileziği koluna takan gelin ise yine Tuğba oldu. Cansu ve kaynanası Seniha programa veda etti. Ekran başındaki izleyicinin dikkatle izlediği Gelinim Mutfakta puan tablosu belli oldu. Nursel Ergin 4 gelinin topladığı toplam puan durumunu seyirciye açıkladı. Gelinlerin hafta boyunca topladığı puan durumuna göre yarışmadan elenen gelin ve kaynanası oldu. 23 Ekim Pazartesi günü yeni haftaya başlayan Gelinim Mutfakta yarışında yeni gelin Pınar Gülbağ ile kaynanası Fatma Toprak mücadeleye dahil oldu. Bakalım yeni gelin Pınar neler yapacak..

Gelinim Mutfakta Pınar Kimdir? Gelinim Mutfakta Pınar Gökbağ Kaç Yaşında? Instagram Adresi - Resim : 1

GELİNİM MUTFAKTA PINAR GÖKBAĞ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

23 Ekim 2023 Pazartesi günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasına yeni gelin Pınar Gökbağ ile kayınvalidesi Fatma Toprak dahil oldu. Gelinim Mutfakta altıncı sezona başlayan yarışmacı merak edildi. Geçtiğimiz hafta elenen Cansu ve kaynanası Seniha'nın yerine programa dahil olan ikilinin hayatı araştırılmaya başladı. 1998 yılında dünyaya gelen Gelinim Mutfakta Pınar 25 yaşında, Aslen Aksaraylı olan Pınar gelin Aksaray‘da yaşıyor. Kamu yönetimi ve siyaset bilimi bölümü mezunu olan Pınar Gülbağ henüz nişanlı. Kaynanası Fatma Toprak ile altın yarışına dahil olan Pınar lisans mezunu. 1 yıldır nişanlı olan Pınar, tüm altınları toplayacağını söyledi. Çok iddialı olan Pınar Gülbağ kayınvalidesiyle topladığı altınları yarı yarıya paylaşacağını söyledi. Seneye yaz aylarında Umut Berkay Toprak ile hayatını birleştirecek olan Gelinim Mutfakta Pınar, Tiktok ve Instagram gibi sosyal medya kanallarında içerikler üretiyor.

GELİNİM MUTFAKTA PINAR GÖKBAĞ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN