Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta puan durumu 12 Eylül, Gelinim Mutfakta Elif elendi mi?

Gelinim Mutfakta 12 Eylül 2023 Salı puan durumu belli oldu. Nursel Ergin’in sunumuyla ekrana gelen yarışmada gelin ve kayınvalideler kıyasıya yarıştı. Çeşitli entrikaların yaşandığı programda Elif elendi mi merak edildi. İşte Gelinim Mutfakta 12 Eylül puan durumu..

Bu haberin fotoğrafı yok

Gelinim Mutfakta puan durumu 12 Eylül, Gelinim Mutfakta Elif elendi mi?

Yeni sürprizleriyle, eğlenceli bölümleriyle, duygu dolu dakikalarıyla ekrana gelmeye devam eden Gelinim Mutfakta devam ediyor. Haftanın 5 günü aynı saatte sizlerin karşısına çıkan fenomen yapımda gelin ve kayınvadileri izlemeye doyum olmuyor. Çeyrek altın ve bilezik yarışında ikinci yayında Kemalpaşalı Profiterol yapan gelinler birinci olmak için mücadele etti. Peki, Gelinim Mutfakta 12 Eylül puan durumu belli oldu mu?

GELİNİM MUTFAKTA 12 EYLÜL PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta’nın 11 Eylül Pazartesi günü ekrana gelen bölümünde en yüksek puanı alan gelin Melike oldu. Yakasına çeyrek altını takan Melike iddiasını bir kez daha konuşturdu. Haftanın ikinci günü eleme yapılmadı. Dolayısıyla Elif yarışmaya devam ediyor. Merakla beklenen Gelinim Mutfata 12 Eylül Salı gününe ait puan durumu ise ilerleyen saatlerde belli olacak.

NURSEL ERGİN KİMDİR?

Yetiştirme yurdunda büyüyen Nursel Ergin eski mankendir. 1966 doğumlu olan sunucu Ergin Türkiye’de “Nursel’in Mutfağı” adlı yemek programıyla tanındı. Programında geleneksel Türk yemeklerinin yanı sıra farklı mutfaklardan tariflere de yer verdi. Birçok modellik yarışmasında ödüller kazanan Nursel Ergin televizyon dünyasına adımını Acun Ilıcalı’nın Var Mısın Yok Musun adlı programıyla attı. Gelinim Mutfakta isimli yemek yarışmasını sunan Nursel Ergin Murak Akyer ile yollarını ayırdı. 

NURSEL ERGİN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN