GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU 14 MART 2024 PERŞEMBE: Kanal D Gelinim Mutfakta Bugün Kim Kazandı Çeyrek Altını?

Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı çeyrek altını merak eden izleyiciler araştırmaları artırdı. 14 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu. Haftanın dördüncü günü Beyti Kebabı yapan gelinlerden Gelinim Mutfakta günün birincisi kim? İşte Gelinim Mutfakta puan durumu 14 Mart 2024 Perşembe..

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU 14 MART 2024 PERŞEMBE: Kanal D Gelinim Mutfakta Bugün Kim Kazandı Çeyrek Altını?

Kanal D izleyicilerinin her gün takip ettiği Gelinim Mutfakta puan durumu 14 Mart 2024 Perşembe tablosu araştırıldı. Hafta finali öncesi son çıkış olan 14 Mart Perşembe günü Beyti Kebabı yapan gelinlerin puanları sıralandı. Günün lezzetini tadan sunucu Nursel Ergin ardından kayınvalideler puanlarını verdi. 14 Mart Gelinim Mutfakta kim birinci oldu merak edenler için son durum özeti geldi. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı çeyrek altını? İşte merak edilen Gelinim Mutfakta 14 Mart 2024 puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU 14 MART 2024 PERŞEMBE: Kanal D Gelinim Mutfakta Bugün Kim Kazandı Çeyrek Altını? - Resim : 1

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU 14 MART 2024 PERŞEMBE

Gelinim Mutfakta günün birincisi kim merak eden izleyiciler bir yandan Beyti Kebabı yapan gelinlerin puanlarını incelerken bir yandan da günün krizlerine odaklandı. Hafta finali öncesi son bölüm ile izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta yarışında gelinlerinin tabağını bulmaya çalışan kayınvalideler 1'den 5'e kadar puanlarını sıraladı. 14 Mart Gelinim Mutfakta günün kritiğinde Aleyna ile kayınvalidesi Cabbar Songül arasında bu kez de büyük görümce Bedriye polemiği çıktı. Olayların bitmek bilmediği Gelinim Mutfakta yarışında günün en yüksek puanını alan Yeşim gelin çeyrek altının sahibi oldu. İşte Gelinim Mutfakta 14 Mart 2024 puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM- 22

GELİNİM MUTFAKTA TUĞBA - 19

GELİNİM MUTFAKTA ALEYNA- 5

GELİNİM MUTFAKTA GÖZDE- 3