Gelinim Mutfakta Reyhan Kaynana Kimdir? Gelinim Mutfakta Kaynana Reyhan Yıldırım Kaç Yaşında, Nereli?

Her hafta başında yeni kaynana ile gelinin dahil olduğu Gelinim Mutfakta yarışmasında beklenen an geldi. 23 Eylül Pazartesi günü yarışa başlayan Gelinim Mutfakta kaynana Reyhan hayatı merak edildi. Peki, Gelinim Mutfakta Reyhan kaynana kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Gelinim Mutfakta Reyhan Kaynana Kimdir? Gelinim Mutfakta Kaynana Reyhan Yıldırım Kaç Yaşında, Nereli?

Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında yeni hafta maratonu başladı. 23 Eylül Pazartesi günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1456. bölüm programın fenomen ismi Reyhan kaynana geldi. Yeni sezona Aslı Hünel'in sunumuyla devam eden fenomen yapımda Reyhan kaynana tozu dumanı birbirine kattı. Peki, Gelinim Mutfakta Reyhan kaynana kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Gelinim Mutfakta Reyhan Yıldırım hayatı..

GELİNİM MUTFAKTA KAYNANA REYHAN YILDIRIM KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

23 Eylül Pazartesi günü yayına giren Gelinim Mutfakta 1456. bölüm programla özdeşleşen kayınvalide Reyhan Yıldırım tekrar geldi. Aslen Erzincanlı olan Gelinim Mutfakta Reyhan kaynana gelini Ezgi ile altın yarışına bir kez daha katıldı. bir kaynana. Kendi gelininin dik başlı olmadığını, uysal ve uyumlu bir yapısı olduğunu söyleyen kaynana Reyhan Yıldırım o dönemki gelinlerden, "Hatice gibi bir gelinim olsaydı onu hemen boşatırdım" sözüyle tepki çekmişti. Gelinim Mutfakta Reyhan kaynana ile gelininin stüdyoya mehteran takımı ve at üstünde girişi sezona damga vurdu.

Kaynak: Şermin Temur