Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta Saat Kaçta Başlıyor? Gelinim Mutfakta 13 Eylül 2023 Puan Durumu

Ev hanımlarının gözdesi Gelinim Mutfakta yeni güne start verdi. Hem gelinlere hem de kayınvalidelere hitap eden yarışmanın 13 Eylül Çarşamba bölümü geldi. Bakalım bugün Nursel Ergin’in ilan ettiği birinci gelin kim olacak..

Bu haberin fotoğrafı yok

Gelinim Mutfakta Saat Kaçta Başlıyor? Gelinim Mutfakta 13 Eylül 2023 Puan Durumu

Yeni sürprizleriyle, eğlenceli bölümleriyle, duygu dolu dakikalarıyla ekrana gelmeye devam eden Gelinim Mutfakta devam ediyor. Haftanın 5 günü aynı saatte sizlerin karşısına çıkan fenomen yapımda gelin ve kayınvadileri izlemeye doyum olmuyor. Çeyrek altın ve bilezik yarışında gün başladı. Peki, Gelinim Mutfakta 13 Eylül puan durumu belli oldu mu?

GELİNİM MUTFAKTA SON BÖLÜM NELER OLDU?

Gelinim Mutfakta’nın 12 Eylül Salı günkü bölümünde Kemalpaşalı Profiterol tarifi verildi. Günün ödevini en iyi yapan gelin Melike oldu. Melike 20 puanla günün birincisi olurken çeyrek altını da yakasına taktı. Günün en kötü tabağını çıkaran Canan ise 5 puanla günün sonuncusu oldu. Gelinim Mutfata 13 Eylül Çarşamba gününe ait puan durumu ise ilerleyen saatlerde açıklandığında haberimizde olacak.

gll

NURSEL ERGİN KİMDİR?

Nursel Ergin yetiştirme yurdunda büyümüş eski mankendir. 1966 doğumlu olan sunucu Türkiye’de “Nursel’in Mutfağı” adlı yemek programıyla tanındı. Programında geleneksel Türk yemeklerinin yanı sıra farklı mutfaklardan tariflere de yer verdi. Birçok modellik yarışmasında ödüller kazanan Nursel Ergin televizyon dünyasına adımını Acun Ilıcalı’nın Var Mısın Yok Musun adlı programıyla attı. Gelinim Mutfakta isimli yemek yarışmasını sunan Nursel Ergin Murak Akyer ile yollarını ayırdı. 

NURSEL ERGİN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN