Gelinim Mutfakta Saksı Değilim Ben Tarifi GELDİ: Saksı Değilim Ben Yemeği Nasıl Yapılır? 8 Mart Gelinim Mutfakta Saksı Değilim Ben Malzemeleri

Gelinim Mutfakta izleyicileri günün yemeği Saksı Değilim Ben tarifine odaklandı. 8 Mart Cuma günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta Saksı Değilim Ben tarifi püf noktaları geldi. Bambaşka sunumuyla dikkat çeken Saksı Değilim Ben nasıl yapılır sizler için araştırdık. İşte Gelinim Mutfakta Saksı Değilim Ben tarifi..

Gelinim Mutfakta Saksı Değilim Ben Tarifi GELDİ: Saksı Değilim Ben Yemeği Nasıl Yapılır? 8 Mart Gelinim Mutfakta Saksı Değilim Ben Malzemeleri

Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta programında yeni bölüm başladı. 8 Mart Cuma günü izleyicilerin karşısına çıkan yapımda günün yemeği Saksı Değilim Ben oldu. Bir yiyenin bir daha tadını unutamadığı Saksı Değilim Ben yapımı püf noktaları belli oldu. Değişik sunumuyla görenlere parmak ısırtan Saksı Değilim Ben yemeği sunumunu sizler için hazırladık. Peki, Saksı Değilim Ben nasıl yapılır? İşte 8 Mart Gelinim Mutfakta Saksı Değilim Ben tarifi..

Gelinim Mutfakta Saksı Değilim Ben Tarifi GELDİ: Saksı Değilim Ben Yemeği Nasıl Yapılır? 8 Mart Gelinim Mutfakta Saksı Değilim Ben Malzemeleri - Resim : 1

GELİNİM MUTFAKTA SAKSI DEĞİLİM BEN TARİFİ

MALZEMELER:

Tart Hamuru İçin:

Un

Tereyağı

Yumurta

Kırmızı toz gıda boyası

Toprak Kek İçin:

Malt unu

Sıvıyağ

Süt

Yumurta

Hamur kabartma tozu

Mercanköşk

SAKSI DEĞİLİM BEN NASIL YAPILIR?

Gelinim Mutfakta Saksı Değilim Ben tarifi için önce tartı hazırlayın. Un ve soğuk tereyağını karıştırın. İçine çok az malt unu ekleyin.

Gıda boyalarını çok az miktarda yumurta ile çırpın. İki karışımı birleştirin. Tart hamurunu dolapta dinlendirip üzerine bakliyat koyup pişirin.

Kek malzemelerini karıştırma kabında karıştırın. Peynir kreması için krema ve krem şantiyi çırpın. Krem şantinin kabarıklığı kaçmadan peynir karışımını karıştırın.

Mantarları küçük parçalar haline getirin. Tart hamuru hazır olduğunda ilk alt katmana toprak görünümü verilen kekten koyun.

Üzerine duxell mantar dökün. Onun üzerine biraz daha kek koyup peynir kremasını koyun. Son olarak sebzeleri yerleştirip üzerini kekle kapatın. Afiyet olsun..