GELİNİM MUTFAKTA SEVİL GELİŞİ GİDİŞİ BİR OLDU! Gelinim Mutfakta Sevil Neden Yok, Gitti Mi? Gelinim Mutfakta Sevil Öter Diskalifiye Mi Oldu?

Yeni haftaya altın yarışına katılan Gelinim Mutfakta Sevil Öter akıbeti merak konusu oldu. Haftanın ilk günü yarışı ardından tezgah başında görünmeyen Sevil nede yok merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin beklenen açıklama geldi. Peki, Gelinim Mutfakta Sevil gitti mi? Gelinim Mutfakta Sevil diskalifiye mi oldu? İşte yanıtı..

GELİNİM MUTFAKTA SEVİL GELİŞİ GİDİŞİ BİR OLDU! Gelinim Mutfakta Sevil Neden Yok, Gitti Mi? Gelinim Mutfakta Sevil Öter Diskalifiye Mi Oldu?

Kanal D fenomen yarışma Gelinim Mutfakta yeni bölüm hiç hesapta olmayan gelişme meydana geldi. 21 Mayıs Salı günü yayınlanan Gelinim Mutfakta 1392. bölüm gözler yeni gelin Sevil ile görümcesi Ayfer'e çevrildi. Henüz 1 gün yarışan Gelinim Mutfakta Sevil haftanın ikinci günü tezgah başında görünmedi. Programa görümcesi Ayfer ile katılan yeni gelin Sevil'in olmayışının nedeni belli oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Sevil neden yok? Gelinim Mutfakta Sevil gitti mi? İşte merak edilenler..

GELİNİM MUTFAKTA SEVİL NEDEN YOK? GİTTİ Mİ?

20 Mayıs Pazartesi günü Gelinim Mutfakta yarışmasına katılan Gelinim Mutfakta Sevil Öter ile görümcesi Ayfer Altay programdan ayrıldı. 21 Mayıs Salı günü ekran gelen Gelinim Mutfakta 1392. bölüm sunucu Nursel Ergin, "Boş bir tezgahım var karşımda. Gerçekten inanılır gibi değil. Daha dün Ayfer ve Sevil aramızdaydı ama maalesef bir sağlık sorunu sebebiyle bizimle değiller. Onlar da biz de çok üzgünüz. Çok heyecanlı gelin ve kayınvalidem maalesef yok" diye konuştu.

GELİNİM MUTFAKTA SEVİL GELİŞİ GİDİŞİ BİR OLDU! Gelinim Mutfakta Sevil Neden Yok, Gitti Mi? Gelinim Mutfakta Sevil Öter Diskalifiye Mi Oldu? - Resim : 1

GELİNİM MUTFAKTA SEVİL ÖTER KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Gelinim Mutfakta yarışmasına altın kazanmak için katılan Sevil Öter ile görümcesi Ayfer Altay sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan ayrıldı. 36 yaşında olan Sevil Öter 18 yıllık evli. 3 kızı olan Gelinim Mutfakta Sevil ev yemekleri üzerine restoran işletiyor. Antalya'da yaşayan Sevil ile kayınvalidesi küs olduğu için programa görümcesi Ayfer ile katıldı. Gelinim Mutfakta Sevil Öter görümcesi Ayfer Altay 47 yaşında. Erzincanlı olan Ayfer 17 yıllık evli. 2 çocuğu olan Ayfer ev hanımı.

GELİNİM MUTFAKTA SEVİL ÖTER INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur