GELİNİM MUTFAKTA SULTAN SARMASI TARİFİ: En Pratik Sultan Sarması Nasıl Yapılır? (20 Mayıs) Gelinim Mutfakta Sultan Sarması Yapımı

Kanal D fenomen yapım Gelinim Mutfakta 1391. bölüm yıldızı Sultan Sarması oldu. 4 gelin tezgah başına geçti ve Sultan Sarması yapımı için kolları sıvadı. Peki, Sultan Sarması nasıl yapılır? İşte dillere destan Gelinim Mutfakta Sultan Sarması tarifi..

GELİNİM MUTFAKTA SULTAN SARMASI TARİFİ: En Pratik Sultan Sarması Nasıl Yapılır? (20 Mayıs) Gelinim Mutfakta Sultan Sarması Yapımı

Gelinim Mutfakta Sultan Sarması tarifi geldi. Milyonlarca izleyicinin dört gözle beklediği Gelinim Mutfakta 1391. bölüm yayına girdi. 20 Mayıs Pazartesi günü izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta yeni bölüm Sultan Sarması püf noktaları verildi. Günün çeyrek altınını kazanmak için en güzel Sultan Sarması tabağını hazırlayan gelinler harekete geçti. Peki, en pratik Sultan Sarması nasıl yapılır? İşte Gelinim Mutfakta Sultan Sarması tarifi..

GELİNİM MUTFAKTA SULTAN SARMASI TARİFİ: En Pratik Sultan Sarması Nasıl Yapılır? (20 Mayıs) Gelinim Mutfakta Sultan Sarması Yapımı - Resim : 1

GELİNİM MUTFAKTA SULTAN SARMASI TARİFİ

MALZEMELER

2 su bardağı Hindistan cevizi

1 poşet krem şanti

1 su bardağı soğuk süt (200 ml)

Kakaolu Muhallebi İçin;

1 litre süt

1 su bardağı toz şeker

1,5 su bardağı un

2 yemek kaşığı kakao

1 yemek kaşığı tereyağı

1 paket vanilya

Üzeri İçin;

Antep fıstığı

Kırmızı meyveler

SULTAN SARMASI NASIL YAPILIR?

Gelinim Mutfakta Sultan Sarması tarifi için önce muhallebiyi yapın. Tencereye süt, şeker, kakao ve unu alıp koyulaşana kadar çırpın.

Kaynayınca vanilya ve tereyağı ekleyin. Fırın tepsisinin tabanını Hindistan ceviziyle kaplayın. Muhallebiyi Hindistan cevizinin üzerine gezdirerek dökün.

Arasına sürmek için krem şanti ve sütü alıp çırpın. Koyulaştıktan sonra muhallebinin üzerine eşit olacak şekilde yayın.

Dinlenen tatlıyı 12 parçaya bölün. Dilimlerin köşesinden tutup rulo yapın. Servis tabağına alıp üzerini süsleyin. Sultan sarmaları hazır. Herkese afiyet olsun..

Kaynak: Nefis Yemek Tarifleri