GELİNİM MUTFAKTA TİRAMİSU ŞELALESİ TARİFİ: Tam Ölçülü Tiramisu Nasıl Yapılır? 14 Mayıs Gelinim Mutfakta Tiramisu Şelalesi Yapımı

Kanal D fenomen yapım Gelinim Mutfakta 1387. bölüm yıldızı Tiramisu Şelalesi oldu. Günün çeyrek altınını kazanmak için kolları sıvayan gelinlerin Tiramisu Şelalesi yapımı başladı. Peki, Tiramisu Şelalesi nasıl yapılır? İşte Gelinim Mutfakta Tiramisu Şelalesi tarifi..

GELİNİM MUTFAKTA TİRAMİSU ŞELALESİ TARİFİ: Tam Ölçülü Tiramisu Nasıl Yapılır? 14 Mayıs Gelinim Mutfakta Tiramisu Şelalesi Yapımı

Ev hanımlarının severek takip ettiği Gelinim Mutfakta yarışmasında yeni gün maratonu başladı. 14 Mayıs Salı günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1387. bölüm gelinlerin ödevi Tiramisu Şelalesi oldu. Birbirinden iddialı 4 gelin ile kayınvalidesinin altın yarışında gözler günün lezzetine çevrildi. Ekran başındaki izleyiciler Tiramisu Şelalesi püf noktalarına odaklandı. Peki, Tiramisu Şelalesi nasıl yapılır? İşte merak edilen Gelinim Mutfakta Tiramisu Şelalesi tarifi..

GELİNİM MUTFAKTA TİRAMİSU ŞELALESİ TARİFİ

44 adet kedidili bisküvi

Kreması İçin:

4 su bardağı süt

5 yemek kaşığı un

1 adet yumurta sarısı

1 su bardağı toz şeker

2 paket labne peyniri

1 paket vanilya

Islatmak İçin:

2 su bardağı sıcak su

2 yemek kaşığı granül kahve

1 yemek kaşığı toz şeker

Üzeri İçin:

Kakao

GELİNİM MUTFAKTA TİRAMİSU ŞELALESİ TARİFİ: Tam Ölçülü Tiramisu Nasıl Yapılır? 14 Mayıs Gelinim Mutfakta Tiramisu Şelalesi Yapımı - Resim : 1

TİRAMİSU ŞELALESİ NASIL YAPILIR?

Gelinim Mutfakta Tiramisu Şelalesi için önce kremayı hazırlayın. Süt, şeker, yumurta sarısı ve unu koyulaşana kadar karıştırın.

Kremaya vanilya ekleyin. Soğuduğunda içine labne peyniri ekleyip çırpın. Bir tabağa granül kahve, toz şeker ve sıcak suyu alıp karıştırın.

Kedidillerini çözülen kahveye batırıp çıkarın. Borcamın tabanını kaplayacak şekilde dizin. Kremanın yarısını kedidili bisküvinin üzerine dökün.

Kremanın üzerini kedidilleriyle kapatın. Kalan kremayı döküp her yeri eşit olacak şekilde yayın. Üzerine kakao serpip dinlendirin. Üzerini dilediğiniz şekilde süsleyip servis edin. Afiyetler olsun..