Gelinim Mutfakta Türkan Kızgın Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Gelinim Mutfakta Melek Kaynanası Türkan Ne İş Yapıyor?

Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni gelin ile kayınvalidesi maratona başladı. Hem çeyrek altınları hem de altın bilezikleri kazanmak isteyen Melek ile kayınvalidesi Türkan Kızgın hayatı sorgulandı. Gelir gelmez gelini Melek'le atışmaya başlayan yeni kaynana Türkan Kızgın kimdir merak edildi. İşte Gelinim Mutfakta Türkan Kızgın hayatı..

Her hafta yeni bölümleriyle ekrandaki yerini alan Gelinim Mutfakta yola devam etti. Her gün yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta yarışında altın kazanmak daha önemli hale geldi. 6 Şubat Salı gününün gelişiyle merak edilen yeni gelin ile kaynana belli oldu. Haftanın ikinci yayınına başlayan Gelinim Mutfakta yeni bölümde izleyenlerin gözleri Türkan Kızgın çevrildi. Gelini Melek ile aylardır görüşmeyen Türkan kaynana program sayesinde gelini ile barıştığını açıkladı. Peki, Gelinim Mutfakta Türkan kaynana kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..

Gelinim Mutfakta Türkan Kızgın Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Gelinim Mutfakta Melek Kaynanası Türkan Ne İş Yapıyor? - Resim : 1

GELİNİM MUTFAKTA TÜRKAN KIZGIN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Gelinim Mutfakta Melek Kızgın ile kaynanası Türkan Kızgın yarışa başladı. 5-9 Şubat haftasında altın yarışına katılan Gelinim Mutfakta yeni kaynana Türkan hayatı sorgulandı. 32 yaşında olan Gelinim Mutfakta yeni gelin Melek'in kaynanası olan Türkan Kızgın Ankara'da yaşıyor. 5 Şubat Pazartesi günü Gelinim Mutfakta yeni bölümde altın yarışında bende varım diyen Türkan kaynana 1966 yılında Ankara'da doğdu. 58 yaşında ve emekli olan Gelinim Mutfakta Türkan 2 çocuk annesi. 1 gelini ve 2 torunu olan Türkan Kızgın oldukça anlayışlı ve yardımsever tavırlarla beğeni topladı.

GELİNİM MUTFAKTA YENİ KAYNANA TÜRKAN KIZGIN

5 Şubat Pazartesi günü Gelinim Mutfakta yeni bölümde altın yarışında bende varım diyen yeni gelin Melek'in kaynanası Türkan Kızgın yeni barıştı. Küsme sebeplerini anlatan Melek, Ben bir restoran açtım ve kayınvalidem de bize ciddi anlamda yardımcı oldu. İki çocuğuma bakmak istedim. İşletmemi devrettik. Kayınvalideme de söyledim ama o devir parasından kendi payını istedi. Aynı gün para istedi" diyerek açıkladı. Programa gelmek için barışan Türkan ile Melek altınları kazanabilecek mi bekleyip göreceğiz.